Emocionalna borba Selme Blair

Teško bolesnu glumicu nekadašnji partner davio i vređao.

Bivši partner Selme Blair, Ronald Carlson, dobio je zabranu prilaska glumici, nakon što ju je, prema njenim tvrdnjama, davio i vređao, nazivajući je pogrdnim imenima. Incident se dogodio prošlog meseca, 22. februara, a četrdesetdevetogodišnja glumica, koja se godinama bori sa multiplom sklerozom, tužila je bivšeg partnera za porodićno nasilje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Sud u Kaliforniji odredio je Ronaldu Carlsonu zabranu prilaska, a kako prenosi magazine Variety do incidenta je došlo u glumičinom stanu malo posle raskida njihove dvogodišnje veze. Carlson je posetio glumicu kako bi joj vratio televizor, kad su se posvađali i on počeo da je davi. Blairova je, nakon što je Ronald otišao iz njenog stana, pozvala policiju i ispričala da ju je on “davio, tukao, agresivno tresao glavu i ramena” dok je ležala na sofi. U izveštajima policije navodi se da je glumica u vreme napada bila na lekovima koje pije zbog bolesti (2018. godine dijagnostikovana joj je multipla skleroza) i da je Carlosu rekla da se ne oseća dobro, kada je on počeo da je vređa, govoreći joj da je beskorisna, da ne može ništa da uradi ništa sama, da ne može da voli ikoga, da je bogalj. Navodi se da joj rekao i to da on ne zaslužuje ženu poput nje, da može mnogo bolje od toga. 

Kada je policija došla u Selmin stan, glumica je bila vidno uznemirena, krenula je da joj curi krv iz nosa i ponovo je izgubila svest. Odvezena je u bolnicu, nakon čega je tražila trajnu zabranu prilaska za Clarksona. Sud mu je dodelio 15 dana, ali je onda i on, 15 dana nakon incidenta, podneo zahtev za zabranu prilaska glumice njemu. Njegovo tumačenje događaja bilo je drugačije. Naime, on tvrdi da je Selma, kada je došao u njen stan, postala ljuta, a kada je odbio da sedne do nje, kaže da mu se unela u facu, rekavši “Tvoja ćerka je j**eni luzer”. Optužbe o bilo kakvom nasilju poriče. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije