Slavni koji su bili u vezi sa fanovima

U suštini, snovi se ostvaruju.

Čista fantazija o nedostižnim poznatim ličnostima i bilo kakva vrsta bliskosti sa njima, očito se može pretvoriti u pravu realnost. Ideja o vezi sa zvezdama možda i nije toliko nestvarna koliko se čini. Barem za ove “obične” ljude koji su se možda našli u pravom trenutku na pravom mestu.

Bilo da se radi o kafeteriji gde često uzimate omijeni napitak ili salon u kom se sređujete, nikad se ne zna kad će se običan dan pretvoriti u onaj sa velikim D – kao što se to desilo Matt Damon-u i Patrick Dempsey-u.

Patrick Dempsey i Jillian Fink

1994. godine Patrick je ušao u frizerski salon Fink, u Los Anđelesu, i ono što je počelo kao obično šišanje završilo se brakom 1999. koji i dan danas traje.

Zac Efron i Vanessa Valladares

Zac je upoznao Vanessu dok je konobarisala u Byron Bay’s General Store kafiću u Australiji 2020. Bili su u vezi 10 meseci – čak su i živeli zajedno.

Matt Damon i Luciana Barroso

Matt je oženio konobaricu iz Majamija Lucianu Barroso, koju je upoznao dok je 2004. godine snimao film u pomenutom gradu. Par ima 4 ćerke.

Justin i Hailey Bieber

Iako je rasla u centru medijske pažnje zbog svoje super-poznate Baldwin porodice, Hailey je bila samo jedna od Bieberovih obožavateljki. Par se 2009. kratko upoznao preko njenog oca, a 2012. čekala je u redu za slikanje sa omiljenim pevačem ispred hotela u kom je tada odseo. Ubrzo nakon toga počeli su svoju romansu, koja je krunisana brakom 2018.

Prince William i Kate Middleton

William je otkrio da je vojvotkinja pre njihove veze držala prinčeve postere na zidu u svojoj sobi studenstkog doma. Kate je kasnije negirala te izjave.

Nicolas Cage i Alice Kim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Tropixs (@thetropixs)

Glumac je upoznao Alice 2004. u Kabuki restoranu u Los Anđelesu, gde je radila kao konobarica. Venčali su se nekoliko meseci kasnije i na kraju razveli 2016.

Fergie i Josh Duhamel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Uprkos svojoj slavi, Fergie je bila Josh-ova slavna simpatija. Dugo pre nego što će se upoznati govorio je svuda koliko mu se dopada. Par se na kraju sreo i zaljubio u Las Vegasu 2004.  a potom 2009. venčao. Iako su se razveli 2017, zajedno brinu o svom osmogodišnjem sinu Axl-u.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije