Kim Kardashian održala predavanje na Harvardu

Reality zvezda i preduzetnica sa studentima je razgovarala o vođenju kompanije.

Da je Kim Kardashian odlična u svom poslu i da vrlo dobro zna šta radi, jasno pokazuje činjenica da ju je univerzitet Harvard pozvao kao gostujućeg predavača, gde je studentima u poslovnoj školi govorila o uspehu svog brenda SKIMS, teškog nekoliko milijardi dolara.

Kim je za svoju revolucionarnu modnu marku koja oblikuje žensko telo, dobila brojna priznanja, između ostalog i Nagradu za inovacije na prošloj CFDA dodeli. 

Kim je Harvard posetila sa suosnivačem SKIMS-a Jensom Gredeom, a dolazak poslovnog dua u Boston zabeležile su kamere Kardashian reality šoua, kao i Kim, koja je sve objavila na društvenim mrežama.

– Predavala sam na Harvard Business School, na odseku koji se zove Moving Beyond DTC. Zadatak polaznika bio je da nauče što više o SKIMS-u, pa smo moj partner Jens i ja govorili o našem marketingu, izazovima i najvećim uspesima. Jako sam ponosna na SKIMS i pomisao da je on deo onoga što se uči na Harvardu je luda, napisala je Kim na Instagramu, uz zahvalnost profesoru Lenu Schlesingeru i haštag #BucketListDream, koji je otkrio da joj se poseta Harvardu odeuvek nalazila na listi želja. 

Polaznici seminara na kojem je Kim održala dvosatno predavanje, ocenili su ga najvećim ocenama.

– Učiti od nekoga ko je izgradio tako uspešan posao bilo je zaista uzbudljivo. Imati iskren razgovor s njom vrlo je dragoceno, ispričala je studentkinja Liz za NBC10 Boston.

Inače, Kim je poslednjih godina posvećena sopstvenom sticanju diplome – diplome pravnog fakulteta, što je prvi put javno spomenula 2019. u intervjuu za američko izdanje magazina Vogue, otkrivši da je započela četvorogodišnje pripravništvo u advokatskoj kancelariji u San Francisku. Tada je rekla da bi volela da završi studije koje je započela u mladosti, pravo na Pierce koledžu u Los Anđelesu.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije