Harper's Bazaar Srbija

Summer is Calling: Kako poznate ličnosti provode vrelo leto?

Svima nam se to desilo: jedva čekamo vikend, odmor ili malo slobodnog vremena, a onda kada to najzad dočekamo desi se sledeća situacija – ne znamo šta da radimo! Zato, ukoliko ti je potrebna inspiracija kako da provedeš vrele dane, potraži je među našim omiljenim zvezdama. Pssst, letnji sportovi su očigledno trend broj jedan, a evo kako se ko snašao u ovim aktivnostima.

J.Lo je ovog leta zanimaciju pronašla na dasci, ali izvinjavamo se, mi zaista moramo da prokomentarišemo njen celokupan izgled! I kada to kažemo, ne znamo da li pre da komentarišemo figuru ili pak savršeni kupaći kostim! Uzgred, jednodelni kupaći kostimi su ove sezone naročito popularni, ali sudeći prema ovom primeru, mogu da izgledaju jednako izazovno.

Kao da je inspirisana latino divom, Kendall Jenner je takođe potražila spas od vrućina u vodi, pritom pokazavši zanimljiv model kupaćeg kostima. Ovo je jedan od onih koje bismo rado nosile uz šorts, od jutra do večeri!

Model Lane Lindell oprobala se u surfovanju i, ako je sudeći prema njenom izrazu lica, čini se da joj se ova sportska aktivnost i te kako dopala.

Na kopnu je bilo jednako “vrelo”! Alessandra Ambrosio je uživala u odbojci na pesku dok je istovremeno privlačila pažnju kako svojom figurom, tako i upadljivim kupaćim kostimom. Ne znamo za tebe, ali mi već sad krećemo u šoping da nabavimo jedan ovakav!

Još jedan letnji sport koji možeš da igraš na pesku je i tenis, a ideju krademo od brazilske manekenke Izabel Goulart. U redu, sada nam još samo nedostaje plaža!

Manekenka Doutzen Kroes se provozala skejtom ulicama Majamija, ali za potrebe fotografisanja. Pa ipak, to nas ne sprečava da razmislimo o sličnoj aktivnosti tokom vrelog leta!

Reese Witherspoon je ostala čvrsto nogama na zemlji odabravši staro dobro trčanje. Nije baš način da se rashladi, ali jeste način da doprinese svojoj dobroj formi.

Fotografije: Profimedia

Najnovije