Taylor Swift zna formulu savršenog devojačkog izlaska u Njujorku

Za početak, okupiti grupu celebrity It devojaka.

Taylor Swift više je do muzičke zvezde ili It devojke: ona prerasta u fenomen savremene pop kulture. Njena muzika isčekuje se s nestrpljenjem, ljubavni život prati poput sopstvenog, outfiti neumorno kopiraju, a njena celebrity prijateljstva su #goals svake urbane devojke.

Svaki izlazak Taylor Swift opšta je senzacija, a svaki izlazak Taylor Swift sa njenim celebrity drugaricama – Selenom Gomez, Sophie Turner, Gigi Hadid, Carom Delevingne, i Brittany Mahomes – odjekuje internetom poput eksplozije. Proteklog vikenda ova ženska It ekipa imala je date-night u čuvenom njujorškom suši restoranu BondST.

Predvodnica grupe, Taylor, usavršila je još jedan jesenji preppy look crnim topom dugih rukava, plisiranom kariranom mini suknjom sa crnim kožnim kaišem u struku, crnim dubokim čizmama i crnom torbicom. Izgled je upotpunila elegantnom zlatnom ogrlicom, zlatnim minđušama i svojim prepoznatljivim beauty izgledom: crnom olovkom za oči i crvenim karminom.

Selena je izgledala ležerno u pletenoj haljini sa rolkom u boji breskve, koju je kombinovala sa ravnim crnim cipelama. Outfit je zaokružila zlatnim alkama I YSL kožnom torbom.

Brittany Mahomes, supruga igrača Kansas City Chiefs, Patricka Mahomesa, takođe je birala plave nijanse u svom outfitu sa plavim korsetom I uparenim pantalonama. Preko je nosila beli kaput, sa belim cipelama i belom kožnom tašnom.

Sophie je odabrala potpuno plavu odeću, koja je uključivala karirani sako preko tamnog topa, svetle farmerke i špicaste potpetice. Njen izbor aksesoara bila je braon Louis Vuitton torba.

Gigi Hadid je izgledala šik u crnoj haljini sa blejzerom, crnim čizmama do kolena i zalizanoj punđi, a Cara se držala svoje edgy estetike sa crno-belim kariranim bucket šeširom, kožnom jaknom I teksas pantalonama sa prednjom postavom od crne kože.

Foto: Profimedia

Harper’s Bazaar

Najnovije