Harper's Bazaar Srbija

Upoznajte Eve: Ćerku Steve Jobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

Eve Jobs ima samo 23 godine, ali izgleda da ne postoji ništa što najmlađa ćerka Steve Jobsa ne može da uradi.

Eve Jobs ima samo 23 godine, ali izgleda da ne postoji ništa što najmlađa ćerka pokojnog tehničkog gurua Steve Jobsa ne može da uradi.

Uprkos porodičnom bogatstvu u iznosu od 20 milijardi funti, Eve je odlučna u nameri da ostvari samostalni uspeh, a pored toga što je šampionka u jahanju konja, Eve je ove godine započela i svoju manekensku karijeru.

Tokom Nedelje mode u Parizu, Eve je prošetala pistom na Coperni reviji za proleće 2022, a deo kolekcije bila je i torba „Origami“ u obliku logotipa aplikacije „Fotografije“ na iPhone-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Mlada Eve prethodno je osvojila modni svet pojavivši se u prazničnoj reklamnoj kampanji kozmetičkog brenda Glossier u decembru 2020.

Prema Horse Sportsu, Eve se nalazi na petom mestu od listi od 1 000 najboljih jahača mlađih od 25 godina na svetu, a čak se takmičila i sa svojom dobrom prijateljicom Jennifer Gates, ćerkom Bil Gatesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Kao i njeni roditelji, Eve je u junu diplomirala na Stenfordu (odsek istorije i međunarodne politike), a tim povodom je izjavila: „Mislim da ću u bliskoj budućnosti većinu svog vremena posvetiti jahanju, rekla je ona i dodala: „Međutim, osećam da je to što je jedan deo mog života posvećen nečemu drugom zaista važno; to pomaže mom opštem blagostanju.”

Prema rečima njene majke Laurene Pawel-Jobs, Eve neće naslediti očevo bogatstvo jer ni ona a ni Steve nisu verovali u „akumulaciju bogatstva“.

To nije sprečilo Eve da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

Što se njenog privatnog života tiče, Eve je na Instagramu objavila da je u vezi sa kantautorom Harrijem Harijem Hadsonom, a njihove zajedničke slike i dalje se mogu videti na Hadsonovom nalogu.

U galeriji pogledajte neke od najzanimljivijih fotografija mlade Eve Jobs.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije