Usher zapalio stadion Super Bowl-a svojim outfitima

Spektakularan performans pratili su spektakularni stajlinzi.

Nakon nedelja iščekivanja, muzička ikona Usher, izveo je spektakularni performans na poluvremenu Super Bowl-a, tokom kojeg je pevao svoje čuvene hitove, uključujući „My Boo“, „Confessions“ i „Yeah!“. Tokom svog kratkog ali efektnog nastupa promenio je dva outfita, i podelio binu sa kolegama I saradnicima, Aliciom Keys, H.E.R., Will i AM-om, Lil Jonom i Ludacrisom.

Njegov prvi stajling bio je krem Dolce & Gabbana outfit. Kaput koji je nosio preko kratke jakne sa statement brošem, ubrzo je skinuo, da bi to isto ponovio i sa jaknom kako bi ostao u topu prekrivenom kristalima. Ubrzo potom, Usher se rešio i toga, nakratko pokazujuću svoje zavidne trbušnjake zajedno sa 9-karatnim priveskom sa njegovim inicijalom, pre nego što je napustio scenu za promenu outfita.

Pevač se potom pojavio u svetlucavom plavo-crnom Off-White izgledu sklopljenom od pet različitih komada (bajkerska jakna, anatomska pletena rolka koja se nazirala ispod bluze, kožne bajkerske pantalone i kožne rukavice) koji je krasilo ukupno 394.000 kristala, za drugu polovinu njegovog nastupa.

Usher je malo otkrivao o svom nastupu prethodnih meseci, ali je naglasio da želi da oda počast crnim umetnicima u najvećoj fudbalskoj noći, kao i da želi R&B ds “zauzme glavnu binu” na događaju. „Ne samo R&B muzika, već R&B performanse, R&B veza, R&B duh“, rekao je on. Umetnik je priznao da je bilo “teško” pokušati da uklopi svoje 30-godišnje hitove u 13-minutni set. Ali svedoci smo da mu je i te kako pošlo za rukom.

Pogledajte u galeriji najistaknutije momente sa nastupa.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije