Najblistavije vereničko prstenje ikada viđeno na poznatim ličnostima

Ovi zapanjujući komadi dokazuju da su dijamanti (ako već ne i brak) zaista večni.

Ne postoji veridba u Holivudu koja je prošla nezapaženo, jer slavni zavodnici vole da stave dobar, više-karatni komad zlata na ruku svoje izabranice.

Ipak, verenički prstenovi nisu oduvek bili isključivo vezani za dijamante: rimske neveste dobijale su zlatni prsten za nošenje u javnosti i gvozdeni za nošenje kod kuće. Tokom 1700-ih, u Evropi su bili popularni jednostavni okrugli prstenovi sa natpisima, dok su u Novoj Engleskoj puritanski muškarci kako bi izbegli neozbiljno prstenje, svojim verenicama davali naprstke (iako su žene često odsecale vrhove, te ih nosile kao prstenje).

No, vratimo se unapred, do 1947. godine kada je De Beers objavio svoj čuveni slogan „Dijamanti su večni“. Ostalo je istorija.

Sada možemo da vidimo različite oblike i dizajne vereničkog prstenja, od komada Meghan Markle sa dijamantima iz privatne kolekcije Lady Di, do svetlucavog ovalnog prstena Hailey Bieber i originalne srcolike kombinacije dijamanta i smagarda Megan Fox.

Nebo je granica, pa sve što je potrebno je malo mašte i malo više kapitala, a kakav je, u tom slučaju, bio izbor slavnih muškaraca pri postavljanju velikog pitanja svojim damama, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. M.

 

Najnovije