Harper's Bazaar Srbija

Vincent Cassel i Tina Kunakey: Razlaz nakon pet godina braka

Zar je važno ko je, i da li je iko, kriv?

Zvanično saopštenje o razlazu glumca Vincenta Cassela i manekenke Tine Kunakey nije potrebno, s obzirom na to da je francuska zvezda izbrisala sve fotografije supruge, sa kojom ima trogodišnju ćerku Amazonie, sa svog Instagram naloga.

To je samo podgrejalo priče o razlazu, s obzirom na to da nedeljama nisu viđeni zajedno u javnosti, a ni da glumac nije supruzi čestitao rođendan, iako je svih pet godina braka praktikovao javne izjave ljubavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Dok Kunakey aktivno na instagramu kači reklamne kampanje u kojima učestvuje, Vincent aktivno snima – trenutno je u bioskopima širom sveta počeo da se prikazuje njegov novi film, Tri musketara: D’Artagnan, bio je Cezar u Asterixu i Obelixu: The Middle Kingdom, a nedavno je krenula sa emitovanjem i nova serija u kojoj igra – Liasons.

I sam je postao model za nekoliko brendova, krajem januara pojavio se u Prada kampanji, a u poslednjem postu na instagramu reklamira sat (Audemars Piguet), sa vrlo zagonetnom porukom: “You know when it’s time…” (Znaš kad je vreme, gde je većina dodala nastavak “da odeš”)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Podsetimo, kada se zaljubio u Tinu, glumac je imao 48, a onda samo 18. Venčali su se pre pet, a dete dobili pre tri godine. Verovatno ćemo nešto više o razlozima razlaza saznati uskoro, iako svetski mediji prenose da bi za to mogla da bude kriva afera sa Evom Green, glumicom sa kojom igra i u seriji Liasons i u Musketarima – navodno su kolege provodile mnogo vremena i van seta.

Takođe, neke izbrisane Tinine slike zamenile su fotografije sa Evom, za koju on u instagram postovima ima samo reči hvale, nazivajući je najtalentovanijom koleginicom u industriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije