Niko ih još uvek nije skinuo sa trona – Vincent Cassell i Tina Kunakey su jedan od najlepših parova na svetu

Glumac i manekenka trenutno borave u Kanu.

Da strasti ne manjka u braku Vincenta Cassella i njegove 30 godina mlađe supruge, manekenke Tine Kunakey, pokazuje poslednji snimak napravljen na 75. Kanskom filmskom festivalu.

Na premijeri horor filma “Zločini budućnosti“, u režiji Dejvida Kronenberga, Vincent i Tina prošetali su crvenim tepihom. Oboje su odabrali klasične tolete – on odelo sa kravatom, a ona zelenu haljinu u nijansi  limete iz kolekcije modne kuće Valentino za proleće 2022. godine. Lepotica je ceo stil upotpunila dugačkim belim rukavicama, a naizgled običnu kombinaciju razbila je neobičnom frizurom – svoju dugu i divlju kosu uplela je u kikice.

Vincent i Tina su u braku od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici kad je francuska manekenka imala svega 19 godina.

– Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu – objasnila je Tina, tvrdeći da u momentu upoznavanja ona nije imala pojma ko je uopšte Vincent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

Par je 2019. godine dobio ćerku Amazoniju. Živi na relaciji Pariz – Rio de Žaneiro, a da se i dalje neizmerno voli pokazuje apsolutno svaka zajednička fotografija.

Iako slika vredi više od hiljadu reči, Vincent uvek govori najlepše o supruzi, a izjava koja najbolje opisuje ono što oseća prema njoj jeste ta da je ona “božanstveno stvorenje bez kojeg ne bi mogao da živi“.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije