Otkrivamo: Zašto princ William nikada ne nosi burmu?

Nametnulo se pitanje, nakon što su promućurni obožavaoci kraljevske porodice primetili da je prinčev domali prst prazan...

Detalj koji vam je verovatno promakao čitavu deceniju  otkako su se princ William i Kate Middleton venčali. No, ako pažljivo pogledajte fotografije vojvode od Kembridža primetićete da on nikada ne nosi burmu.

“Zašto princ Wiliam ne nosi svoj venčani prsten?” pitanje koje spada u top pretragu na Google-u. Tema se ponovo otvorila ove nedelje kada je princ preuzimao Earthshot nagradu, a obožavaoci orlovskih očiju primetili su da mu je domali prst upadljivo prazan.

Uprkos tome što je veoma posvećen supruzi i deci, Wiliam je odlučio da odustane od ove uobičajne navike a iza njegovog izbora postoji prost razlog: on jednostavno ne voli da nosi nakit bilo koje forme.

U vreme venčanja Kate i Williama 2011. godine, portparol palate objasnio je prinčev izbor, otkrivajući da je William o toj temi razgovarao sa svojom verenicom pre nego što je odlučio da “on nije za nakit”. Nikada ga nije nosio. Sve je do ličnih preferencija.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije