Harper's Bazaar Srbija

Mlad Mesec u Biku: Šta donosi svakom znaku?

Bik je znak koji uživa u hedonizmu, investiranju (posebno u sebe!) i nezi .

Nove mesečeve mene označavaju novi početak, a ovaj je ispunjen pozitivnom energijom. Maj donosi mlad mesec u Biku, što podstiče osećaj obnovljenog entuzijazma i pravog žara za životom (kao što smo rekli, samo pozitivne vibracije).

Dakle, ovo je mladi mesec sa izuzetno pozitivnom kozmičkom energijom. Savršen je za postavljanje namera i odlučivanje šta ZAISTA želite da unesete u svoj život. Bik je znak koji uživa u hedonizmu, investiranju (posebno u sebe!) i nezi – pa je ovo dobro vreme da se usredsredite i počnete da gurate napred nešto što vam je važno.

Šta je mladi mesec?

Mladi mesec nastaje kada se sunce i mesec poravnavaju u istom znaku – što se ovog meseca odigralo 7. maja 2024. godine, u Biku – i kada je mesec tačno između Zemlje i Sunca, što ga čini jedva vidljivim. U astrologiji, mladi meseci često označavaju vreme manifestacije i postavljanja ciljeva. Ali šta tačno ovaj nov mesec donosi za vas? Donosimo pregled za svaki znak zodijaka, u nastavku.

Ovan

Ovog mladog meseca sve se vrti oko samopouzdanja za Ovna. Da li ciljate visoko? Da li možete još više? Vreme je da pokažete svetu da ozbiljno mislite.

Postavite nameru: da unapredite svoj život.

Bik

Sve se svodi na život po svojim uslovima i ulaganje u projekat Ja. Iskoristite moć mladog meseca u svom znaku da privučete najbolju verziju sebe.

Postavite nameru: da promenite svoju priču da odgovara vašoj viziji.

Blizanci

Uzmite malo vremena za sebe ako možete ovog novog meseca. Sve se svodi na isceljenje i zatvaranje za vas, Blizanci, i to može značiti velike emocije. Budite hrabri da otvorite nova vrata koja vas uzbuđuju.

Postavite nameru: da se oslobodite prošlosti.

Rak

Povežite se kao da vam budućnost zavisi od toga ovog mladog meseca, Rakovi. Veze su ključne u ovom trenutku i imate moć da okupite gomilu. Vaši ljudi su tamo negde, spremni i čekaju.

Postavite nameru: da se više istaknete.

Lav

Sve se svodi na karijeru za Lava ovog novog meseca. Ako ste spremni da napredujete, ciljate više ili krenete samostalno, sada bi mogao biti savršen trenutak da napravite prvi korak.

Postavite nameru: da gurate sebe napred.

Devica

Spremni za avanturu? Ovo je savršen mladi mesec da pokrenete planove za putovanje za Device. Napravite plan, pratite svoju radoznalost i tražite inspiraciju gde god da idete.

Postavite nameru: da istražite nešto novo.

Vaga

Ovo bi mogao biti transformišući mladi mesec za Vage. Ako ste spremni da napravite promenu, suočite se sa demonom ili ostavite staru sebe iza sebe, sada je trenutak.

Postavite nameru: da transformišete svoj život.

Škorpija

Dva su bolja od jednog za Škorpiju ovog novog meseca. Ako ste spremni da sklopite partnerstvo sa transformišućim potencijalom koji vam može promeniti život (u ljubavi, poslu ili prijateljstvu), vreme je sada.

Postavite nameru: da verujete u sopstvenu magnetsku moć.

Strelac

Spremni da promenite svoj život? Počnite sitno ovog mladog meseca i ostalo će doći. Sve se svodi na ravnotežu između posla i života, jutarnje rutine i ulaganja u rad za Strelca baš sada.

Postavite nameru: da se zaista posvetite tom projektu.

Jarac

Vaša zvezda je u usponu i ovaj nov mesec želi da stupite u središte pažnje. Vreme je da verujete u hajp, Jaračevi. I da provodite više vremena radeći stvari koje vas zaista inspirišu.

Postavite nameru: da pokažete svoje mnogobrojne talente.

Vodolija

Dom je sve za Vodoliju ovog ,ladog meseca, ali to ne znači da treba da ostanete gde jeste. Ako se pitate šta dom zaista znači za vas, vreme je da razmišljate šire.

Postavite nameru: da živite život po svojim uslovima.

Ribe

Vreme je da svoj san pretvorite u stvarnost i ovaj mladi mesec je tu da vam pomogne da to ostvarite. Recite nekome šta zaista želite i posmatrajte kako se to oblikuje.

Postavite nameru: da podelite svoju priču.

Najnovije