Harper's Bazaar Srbija

Apsolutna sloboda! U prodaji julsko izdanje magazina Harper’s Bazaar

Mili Bošković @j’s management nosi haljinu SportMax i šešir MM Couture

Gabriela Clesca Vallejo @Gabriela_Clesca nosi haljinu Amotea

Parola je kojom otvaramo julsko izdanje magazina. Ona predstavlja manifest autonomije ženskog bića, tela, pokreta, misli, ideja, dela i novih prilika. Reflektuje se na svakodnevicu i pomaže nam da uživamo u njoj bez ograničenja.

Savršeno bekstvo postoji i počinje još na naslovnoj strani. Isplanirano do tančina, oslikava potrebu da se izmestimo iz rutine i upustimo u fanatičnu igru na talasima mora. Ovog leta, modni kod inspirisan je odećom koja više otkriva nego što pokriva. Dopuštamo da senzualna strana našeg bića živi i diše slobodno.

Ćerka mora

Obgrljena plavetnilom neba i Bokokotorskog zaliva, top-model Mili Bošković predstavlja simbol moderne žene. Portonovi kao luksuzni rizort mesto je gde se snovi ostvaruju i baš tu ona je iskazala snagu svoje pojave

FOTOGRAFIJE: MARKO VULEVIĆ
STAJLING: MARKO MRKAJA
MODEL: MILI BOŠKOVIĆ @J’S MANAGEMENT
ŠMINKA: TINA GUDELJ
FRIZURA: IVANA ĐOSIĆ
ASISTENT STILISTE: MILENA KITIĆ
ASISTENT FOTOGRAFA: LUKA BOŠKOVIĆ 
VIDEO: VLADIMIR ILIĆ
LOKACIJA: PORTONOVI RESORT

Karipska magija

Kupaći kostimi i plažni detalji ove sezone imaju retro prizvuk, a posebnu čar im daje sunce Kariba. Letnja avantura vodi nas u carstvo neočekivanog i uzbudljivog prostranstva.

MODEL: GABRIELA CLESCA VALLEJO
FOTOGRAF: EMILYNN ROSE
STILISTA: MANUELA GUTIERREZ
FRIZER: MITCHELL RAMAZON
ŠMINKER: MICHELE WILDERMAN
OBRADA: RUSSEL DENNIS

Šarm vibrantnih tonova

Bronzane usne i zanosna zelena na očima, kao asocijacija na disko klubove osamdesetih, jarko ljubičasta u kombinaciji sa zlatnom poput sunčevog snopa – retro su momenti u kojima uživamo ovog leta.

FOTOGRAF: MONIKA LIS
MODEL: DELFINA MORBELLI
ŠMINKA: MAGDALENA MAJOR
FRIZER: DESTINY VENICE

Ljubav prema sebi

Tamo gde počinje upoznavanje, prepoznavanje i prihvatanje našeg iskonskog, tamo su temelji zdrave ljubavi prema sebi. Gde je granica zdravog samoljublja i da li ona postoji – istražujemo u novom broju.

FOTOGRAFIJE: MILENA POPOVIĆ

Ovog leta, zaboravljamo na granice i dozvoljavamo da nas okolnosti iznenade. Ništa ne očekujemo, ali se usuđujemo da prihvatimo prilike i prepustimo im se.

Najnovije