Harper's Bazaar Srbija

Deca Matthewa McConaugheya i Camile Alves već se javno pojavljuju sa roditeljima

Na koga liče više?

Modne revije i događaji sličnih razmera odlična su prilika da vidimo poznata lica i inspirišemo se njihovim outfitima, kao i da predvidimo buduće trendove. No, na poslednjem Mesecu mode, ako smo nešto mogli da izdvojimo kao najnoviji trend slavnih, to je da pokazuju svoju decu.

Moglo bi se reći da je na skoro svakoj reviji prisustvovao neko poznat u društvu svoje dece. Od Julie Fox do Salme Hayek, njihovi naslednici bili su najslikanije i najzapaženije zvanice. Poslednji koji su se pridružili ovome, izlazeći iz svoje anonimnosti, su Matthew McConaughey i Camila Alves.

Bilo je nekoliko, ali veoma retkih prilika u kojima smo mogli da vidimo Levia (14) i njegovu sestru Vidu (12) ranije, te je ovo javno pojavljivanje njihovo dvoje starije dece (najmlađi, 9-godišnji Livingston je ipak ostao kod kuće sa tatom) bilo prilično iznenađenje.

Uzimajući u obzir da su deca jednog od najzgodnijih glumaca novije istorije i da imaju uzornu brazilsku majku, niko ne može reći da je čudno što su ova deca nasledila lepotu i jednog i drugog. Revija Stelle McCartney u Parizu bila je zaslužna da vidimo kako su porasli.

Svi obučeni u garderobu brenda, mogli smo da vidimo najstarijeg od braće u crno-beloj kariranoj trenerci i beloj jakni, i devojčicu u beloj haljini iznad kolena. Oboje su imali koordinisane outfite sa majkom, koja se odlučila za belo odelo kombinovano sa crnim topom i odgovarajućim šeširom.

 

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.

Najnovije