NONE: Brend koji stavlja potrebe dece na prvo mesto

Napravi prve korake uz NONE i oseti razliku.

None shop je ideja jedne mame koja je imala želju da unese inovacije u dečiji svet. Sa početkom 2021. godine, brend je oduševio čitav region.

Naša marka obuće za decu sa anatomskim ulošcima je sinonim za vrhunski kvalitet i udobnost. Uzimajući u obzir specifičnosti dečijih stopala, pažljivo smo odabrali premium prirodne materijale koji pružaju maksimalnu podršku i fleksibilnost.

Svaki par NONA koje napravimo prolazi kroz stroge kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da svako dete dobije obuću koja pruža optimalnu podršku i štiti njihove zglobove koji se tek razvijaju. Naši stručnjaci su razvijali svaki par sa ljubavlju kako bi stvorili obuću koja podržava pravilan rast i razvoj stopala.

Osim što pružaju vrhunsku podršku, naše NONE su takođe stilski dizajnirane. Nudimo raznovrsne modele koji odgovaraju svakom stilu i događaju. Bez obzira da li su u pitanju elegantne NONE za posebne prilike, poput krštenja ili svečanosti ili udobne patofne za vrtić i svakodnevne aktivnosti, NONE je brend koji se ističe svojom pažljivom izradom i prefinjenim detaljima.

Verujemo da deca zaslužuju samo najbolje, zbog čega se trudimo da svaki par cipela bude izrađen od najkvalitetnijih i prirodnih materijala koji su sigurni za njihovu kožu i pružaju dugotrajnost, a sa druge strane omogućavaju malim stopalima da dišu. Naša predanost kvalitetu osigurava da će NONE izdržati sve izazove koje dečje igre mogu doneti. Moguće je prati ih u veš mašini!

Sa NONE brendom, dobijate ne samo vrhunsku obuću za svoje dete, već i mirnu savest da ste investirali u njihovo zdravlje i pravilan razvoj. NONE su dizajnirane da traju, pružajući vrednost koju možeš preneti i na mlađu generaciju.

Napravi prve korake uz NONE i oseti razliku. Mi smo tu da podržimo vaše najdraže na njihovom putu rasta i razvoja, pružajući im udobnost, kvalitet i pouzdanost. NONE – brend koji uvek stavlja decu na prvo mesto.

 

Foto: Promo

Tekts: Promo

Najnovije