Kim Kardashian otvoreno o roditeljskim borbama sa kojima se suočava

Nazivajući majčinstvo „najizazovnijim“, ali veoma „ispunjavajućim“ životnim poduhvatom.

Kim Kardashian ima mnogo titula: rijaliti zvezda, preduzetnica, influenserka, modna ikona… lista nema kraja. Ali uloga majke je ta koja ju je najviše ispunila i najviše uzdrmala – što je izrazila u podkastu On Purpose with Jay Shetty.

U razgovoru Kim je iskreno govorila o životu samohrane majke i podizanju svoje četvoro dece (North 9, Saint 7, Chicago 5, i Psalm 4), koje ima sa bivšim mužem Kanye Westom. „Kroz roditeljstvo najbolje sam upoznala samu sebe. To je najizazovnija životna stvar. Ponekad zaspim plačući. Kao da je tornado u mojoj kući koji me ostavi sa pitanjem – šta se ovde desilo?”

„Znate, sa svim njihovim raspoloženjima i različitim ličnostima… ponekad se svađaju, i znate, ja sam sama s njima. I kao, glumim I dobrog I lošeg policajca ujedno.”

Ona je naglasila da, iako je roditeljstvo haotično i „zaista, zaista teško“, to je iskustvo koje najviše vredi. “To je posao koji najviše vredi na celom svetu. Jeste”, rekla je ona. “Ne postoji ništa što može da te pripremi. Bez obzira koliko to želiš I koliko misliš da si spreman – jednostavno nisi spreman. Ali usput učiš I pronalaziš nove načine da se izboriš sa novom situacijom, I to će te učiniti ponosnim na samog sebe – što si shvatio kako treba – I što si uopšte preživeo dan.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije