Harper's Bazaar Srbija

Anne Hathaway i Jessica Chastain su problematične domaćiće iz 60-ih u novom trileru “Mothers’ Instinct”

Otkrivamo vam sve o filmu - bez spojlera.

Nakon zajedničkog pojavljivanja u velikim filmovima kao što su Interstellar i Armageddon Time, prijateljice iz stvarnog života Anne Hathaway i Jessica Chastain zaigrale su u psihološkom trileru Mothers’ Instinct.

One igraju najbolje prijateljice iz komšiluka Alice i Celine, čiji životi i veze izgledaju kao savršeni sve dok tragična nesreća potpuno ne razbije iluziju i preokrene njihove živote naglavačke. To ih tera da preispituju sebe, svoje mentalno zdravlje i jedna drugu.

Anne je rekla da je njen rad na filmu „najteža uloga koju sam igrala“. „To je probudilo moj najveći strah i skoro sam odustala od filma jer nisam znala da li mogu da mu pristupim kao glumica.”

Evo svega što znamo do sada o Mothers’ Instinct.

Radnja filma Mothers’ Instinct

Film je adaptiran po romanu Derriere le Haine (Iza mržnje) Barbare Abel iz 2012, sa pričom smeštenom u 1960-e. Domaćice Alice i Celine su najbolje prijateljice koje, naizgled, imaju sve. Međutim, kada tragična nesreća naruši harmoniju njihovih života, krivica, sumnja i paranoja počinju da razotkrivaju njihovu sestrinsku vezu. Psihološka bitka volje počinje dok majčinski instinkt otkriva svoju mračniju stranu.

Govoreći o filmu, reditelj Masset-Depasse je rekao: “Potrebni su glumci Jessicinog i Anninog kalibra da prenesu zamršenost ove dve uloge. Odnos između majke i deteta je najmoćnija veza između dva ljudska bića. Kada se ova veza prekine, to dovodi u pitanje konvencionalni moral, pa čak i zdrav razum. U atmosferi iza zatvorenih vrata Amerike 1960-ih, Mothers’ Instinct postaje zastrašujuće bure baruta pod visokim pritiskom“, zaključio je reditelj.

Ko čini glumačku ekipu?

Anne i Jessici će se pridružiti Caroline Lagerfelt (iz Gossip Girl), norveški glumac Anders Danielsen Lie i Josh Charles. To je prilično mala glumačka ekipa, blisko fokusirana na dve glavne ženske uloge i njihove porodice.

Kada ga možemo očekivati u bioskopima?

Mothers’ Instinct stiže u bioskope kraje meseca.

Pogledajte trejler u nastavku.

Foto: Profimedia/youtube

Najnovije