Emily in… Rome? 4. sezona serije donosi neočekivana uzbuđenja

Čini se da je Emily našla novu ljubav u Rimu.

Sa početkom nove sezone “Emily in Paris” na Netflixu 15. avgusta, vreme je da zaronimo u sve detalje najomiljenije serije na internetu. Na slikama koje su procurele do javnosti, glumica Lilly Collins je primećena kako snima scenu na Vespi u društvu muškarca koji bi mogao da bude novi ljubavni interes njenog lika. Ubrzo, italijanski glumac Eugenio Franceschini otkrio je svoj identitet, nagoveštavajući novu Emilynu ljubavnu priču na pomolu.

Ko je Eugenio Franceschini?

Eugenio Franceschini je 32-godišnji glumac i poreklom je iz Verone. Imao je zapažene uloge u nekoliko italijanskih filmova i serija, uključujući “Grand Hotel” (2015), “Una vita spericolata” (2018) i “Màkari” (2024). Za svoju ulogu u romantičnoj komediji “Sapore di te” iz 2014. godine, Franceschini je nagrađen Guglielmo Biraghi nagradom od strane Nacionalne unije italijanskih filmskih novinara, jednom od najprestižnijih nagrada dostupnih italijanskim glumcima.

Iako je visokoprofilni glumac, Eugenio vodi veoma privatni život, sa malo detalja dostupnih javnosti o mnogim aspektima svog ljubavnog i porodičnog života, iako su italijanski mediji otkrili da glumac ima dete sa svojom trenutnom partnerkom.

“Emily in Paris” sezona 4: O čemu se radi u novoj sezoni?

Nakon propalog venčanja između Camille i Gabriela i odlaska Luciena – jedinog koji zaista razume ljubav između Emily i Gabriela – Emily ostaje šokirana. Gabriel očekuje dete sa svojom bivšom i Alfijevo napuštanje joj pravi mnogo problema. U agenciji, Sylvie je primorana da se suoči sa duhom iz prošlosti radi spasavanja svoje veze, dok se tim agencije Grateau suočava sa promenama unutar osoblja. Mindy i njen bend se pripremaju za Pesmu Evrovizije, ali problemi su na pomolu, i pre svega, da li će njen muškarac Nicolas de Léon biti u stanju da ostane uz nju? Emily i Gabriel zajedno rade na tome da Gabrielov restoran dobiju Mišlenovu zvezdicu, ali dve velike tajne prete da sve dovedu u pitanje. Pod svim tim pritiskom, da li će uspeti da ostanu samo dobri prijatelji?

Detalji o glumačkoj postavi

Osim Lily Collins, skoro svi originalni članovi glumačke postave se vraćaju za sezonu 4: Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert) Paul Forman (Nicolas de Léon) i Lucien Laviscount (Alfie). Osim Eugenia, nijedan drugi novi član glumačke postave nije potvrđen za sezonu 4, ali kako Emily putuje u Rim, šanse su da će sklopiti mnogo novih prijateljstva.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije