Harper's Bazaar Srbija

Jafaar Jackson, bratanac Michaela Jacksona kao Kralj popa na filmu

Objavljena je i prva slika.

Jafaar Jackson, sin Jermaina Jacksona – rođenog brata Michaela Jacksona i člana benda Jackson Family, podelio je uzbudljivu vest na instagramu, a to je da upravo on igra svog strica na filmu koji se bavi životom i delom Kralja popa. 

Reditelj biopica o Michaelu Jacksonu je Antoine Fuqua, a film je sniman za Lionsgate.

– Počastvovan sam i prezahvalan na prilici da igram svog strica Michaela i da oživim njegovu priču na velikom platnu, napisao je dvadesetšestogodišnji Jafaar i okačio prvu fotografiju u kostimu Michaela Jacksona.

Sličnost Jafaara i pevača je, naravno, neverovatna, a ako je od svog oca i strica nasledio gene za pevanje i igranje, verovatno će na filmu uspeti da skine svaki Michaelov pokret. 

Osim Jafaara, uzbuđenje zbog nadolazećeg filma izrazio je i reditelj Fuqua i objasnio o kakvom biografskom filmu je reč.

Ponosan sam na to što smo odabrali Jafaara za ulogu Michaela. U pitanju je ostvarenje koje istražuje put čoveka koji je postao Kralj popa, napisao je on pored slike koju je okačio na društvenim mrežama, uz opis: “Stiže uskoro”.

Malo je informacija o samom filmu (nagađa se da će se zvati Michael), a prema portalu Deadline u pitanju je ostvarenje koje neće bežati od raznih kontaverzi iz pevačeve biografije, kao što su optužbe za pedofiliju koje su pratile poslednje godine njegovog života koji se završio 2009, kada mu je bilo 50. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije