Harper's Bazaar Srbija

Nova serija Eve Longorije “Land of Women” promoviše osnaživanje žena

U seriji "Land of Women" igraće i čuvena španska glumica, Carmen Maura.

Nakon svog rediteljskog debija ove godine u filmu Flamin’ Hot i vođenja emisije Eva Longoria: Searching for Mexico, zvezda “Očajnih domaćica” radi na najnovijem projektu Land of Women. Dramski serijal zasnovan je na istoimenom bestseleru Sandre Barnede.

U režiji Carlosa Sedesa, šestodelni serijal, koji će se emitovati na Apple TV+, prikazaće Evu u ulozi Gale iz Njujorka. Nakon što sazna da je suprug umešao porodicu u prljave poslove sa novcem, biće primorana da pobegne iz grada tražeći utehu i podršku kod drugih žena iz svoje porodice.

Radnja serije Land of Women

Zvanični sinopsis za seriju glasi: “Land of Women je dramedija u kojoj Eva Longoria tumači Galu, ženu iz Njujorka čiji se život okreće naglavačke kada njen suprug uplete porodicu u finansijske nepravilnosti. Ona je primorana da pobegne iz grada zajedno sa svojom majkom i ćerkom koja ide na koledž.

Kako bi umakle opasnim kriminalcima, kojima je suprug dužan, ove tri žene se kriju u istom šarmantnom vinogradarskom mestu na severu Španije iz kojeg je Galina majka pobegla pre 50 godina, zaklinjući se da se nikada neće vratiti. Žene pokušavaju da započnu iznova i nadaju se da će njihovi identiteti ostati nepoznati, ali tračevi u malom mestu brzo se šire, otkrivajući njihove najdublje porodične tajne i istine.”

Serija je snimljena na engleskom i španskom jeziku i biće dostupna na ovoj striming platformi za gledanje na oba jezika. Eva je izvršni producent na projektu preko svoje kompanije UnbeliEVAble Entertainment zajedno sa Ramonom Camposom.

Ko glumi u seriji

Pored Eve, u drami će glumiti Carmen Maura, Gloria Muñoz, Amaury Nolasco, Santiago Cabrera i Victoria Bazua.

Datum izlaska serije

Prve dve epizode Land of women biće objavljene 26. juna. Jedva čekamo.

Foto: IMDb

Najnovije