Harper's Bazaar Srbija

Pogledajte trejler za drugu sezonu serije “The Morning Show” sa Jennifer Aniston i Reese Witherspoon

Nakon prve sezone koja nas je u potpunosti opčinila, nove vesti, novi likovi i proverena glavna ekipa obećavaju uzbudljiv nastavak serijala.

Serija “The Morning Show”, koja nas je osvojila na prvi teaser (i činjenicu da pored toga što se nalazi u glavnoj ulozi, Jenniffer Aniston je i producentkinja ove emisije), 17. semptembra premijerno pušta u etar prvu epizodu nove sezone.

Serija koja se bazira na priči oko jutarnjeg programa i razgovora kolega “iza kamera”, inspirisana knjigom Briana Steltera “Top of the Morning about The Today Show”, sada dobija svoj nastavak. Glavna ekipa je i dalje u istom sastavu, briljantne Jennifer i Reese, rame uz rame sa Steve Carellom, Billy Crudupom, Mark Duplassom, Nestor Carbonelljem, Karen Pittman, Bel Powleyem, Desean Terry, Janinom Gavankar, Tom Irwinom i Marcijom Gay Harden donose nam neke nove vesti, ali i nove drame.

Prema opisu radnje, tim isplivava iz ranijih problema, ali zalazi u neki nov svet i usredsređuje na sopstven identitet i ispoljavanje vlastite ličnosti. Svemu ovome doprineće i novi likovi u čijim ulogama će se naći Julianna Margulies kao Laura Peterson (nova saradnica Alex i Bradley); I Holland Taylor kao Cybil Richards.

Višestruko nominovana, serija je dobila mnoga priznanja kao najbolja TV drama, dok je Jennifer Aniston je dodeljena SAG nagrada. Radujemo se premijeri prve episode a do tada pogledajte trejler u nastavku.

Foto: Profimedia

Video: Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije