Harper's Bazaar Srbija

Shia LaBeouf kao grčka boginja

Glumac u ekipi novog Coppolinog filma.

Kada vidite Shiju LaBeoufa u togi, na visokim popeticama i sa frizurom koja podseća na Kleopatrinu dok prelazi pešački prelaz u Atlanti, pomislite da – ili ide na maskenbal ili snima novi film. Ljubitelje ovog talentovanog, ali prilično problematičnog glumca, obradovaće vest da je u pitanju ovo drugo – Shia snima film Francisa Forda Coppole, Megalopolis

Glumac koji se proslavio ulogom u filmskoj franšizi Transformers, vešto je balansirao na visokim štiklama hodajući ulicom, a činilo se da mu prija i to što na sebi ima kompletnu šminku, kao i crni lak za nokte.  Ako se uporedi sa devojkama koje su hodale zajedno sa njim, primećuje se da je njegov kostim daleko najraskošniji, što vrlo verovatno znači da u novom Coppolinom filmu ima jednu od glavnih uloga, što nikako nije zanemarljivo, ako se uzme u obzir da u Megalopolisu igraju i Adam Driver, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Jon Voight, Nathalie Emmanuel , Dustin Hoffman, Christian Bale i mnogi, mnogi drugi.

Snimanje Megalopolisa započeto je prošle godine, a trebalo bi da se završi u martu 2023. Reč je o filmu koji Coppola pokušava da snimi već 40 godina, a u koji je uložio sopstvenih 100 miliona dolara.

Tekst: J. M. 

Fotografje: Profimedia

Najnovije