Harper's Bazaar Srbija

Sve što trebate da znate o novom filmu “Fly Me To The Moon”

Pripremite se za emotivno lansiranje uz romantičnu komediju sa timom iz snova - Channinga Tatuma i Scarlett Johansson

“Fly Me To The Moon” opisan je kao nova romantična komedija-drama smeštena iza uzbudljive pozadine istorijskog sletanja na Mesec misije Apollo 11 NASA-e. Iskre lete na sve strane dok je marketing stručnjak Kelly Jones (Scarlett Johansson), pozvana da popravi javni imidž NASA-e, istovremeno unoseći haos u zadatak direktora lansiranja Colea Davisa (Channing Tatum). Kada Bela kuća proceni da je misija previše važna da bi propala, Jones dobija nalog da priredi lažno sletanje na Mesec kao rezervu, i pravo odbrojavanje zaista počinje.

Pun istorijske drame, kostima iz 1960-ih i glumačke zvezdane postave, “Fly Me To The Moon” predviđen je da bude jedan od najpopularnijih filmova ovog leta. Evo šta znamo o njemu do sada…

O čemu se radi u filmu “Fly Me To The Moon”?


Film prati priču marketinškog genija Kelly, čiji se svet sudara sa svetom Colea Davisa, zaposlenog u NASA-i, koji je dobio težak zadatak da održi američku misiju postavljanja čoveka na Mesec na površini. Kelly je pozvana da pomogne “prodati Mesec”, što Cole smatra beskorisnim. Dok se dvojac priprema da preuzme monumentalni zadatak – snimanje rezervne verzije sletanja na Mesec u slučaju da prava misija propadne – otkrivaju da možda imaju više zajedničkog nego što su mislili.

Da li je film “Fly Me To The Moon” zasnovan na istinitoj priči?


Film definitivno ima sve karakteristike dramatizacije “istinite priče” – ali da li je to tako? To uglavnom zavisi od toga u koju verziju istorije izaberete da verujete. Neki i dalje misle da su sletanja na Mesec bila lažirana, i iako se film oslanja na stvarne događaje, uzima mnogo kreativnih sloboda.

Ko igra u filmu “Fly Me To The Moon”?


Nominovana za Oskara, Scarlett Johansson, koja je bila povezana sa projektom od početka, preuzima vodeću ulogu Kelly Jones, nasuprot Channingu Tatumu kao Coleu Davisu. Pridružiće im se drugi holivudski teškaši poput Woodyja Harrelsona (kao NASA-inog šefa Moea Berkusa), Ray Romanoa i Jima Rasha, da navedemo nekoliko imena.

Kada će biti objavljen film “Fly Me To The Moon”?

Film je zakazan za 12. jul. Budući da je “Fly Me To The Moon” koprodukcija između Sony Picturesa i Apple Studiosa, film će biti dostupan na Apple TV+ nakon prikazivanja u bioskopima.

Pogledajte trailer u nastavku:

Foto: Profimedia

Najnovije