Harper's Bazaar Srbija

Saint Laurent Productions najavio 3 nova filmska ostvarenja

Otkrivamo vam detalje dugometražnih filmova koji će se takmičiti na filmskom festivalu u Kanu

Saint Laurent

Saint Laurent Productions, produkcijska kuca istoimenog francuskog brenda, najavila je tri dugometražna filma. Ova filmska ostvarenja biće predstavljena na filmskom festivalu u Kanu. Filmovi ,,Emilia Perez”, ,,The shrouds”, i ,,Parthenope”, značajno će proširiti portfolio produkcijske kuće, koji je pokrenut u aprilu prošle godine. Produkcija je osnovana od strane kreativnog direktora Saint Laurent, koji je preuzeo zadatak usmeravanja brenda ka budućnosti, istovremeno odražavajući filmsku širinu i nijanse svojih kolekcija. Iako dodatni detalji o tri nadolazeća filma još nisu precizirani, moguće je da će pratiti isti format kao prvi film kompanije, za koji je brend dizajnirao kostime.

Emilia Perez

Film “Emilia Perez”, režirao Jacques Audiard, reditelj koji stoji iza brojnih filmskih ostvarenja poput ,,Read my lips”, ,,A Prophet”, i drugih. U glavnim ulogama gledaćemo Selenu Gomez i Zoe Saldanu. Film prati priču advokatice koja pomaže vođi kartela da se povuče iz posla, i postane žena o kojoj je oduvek sanjao”.

The Shrouds

Saint Laurent

Film “The Shrouds”, reditelja Davida Cronenberga, govori o čoveku koji se suočava sa smrću svoje supruge. Protagonista izmišlja tehnologiju koja omogućava živima da prate svoje preminule voljene u njihovim pokrovima. Glavne uloge nose Vincent Cassel, Diane Kruger, Guyem Pearceom i Sandrine Holt.

Parthenope

Na kraju, film “Parthenope” režirao je legendarni reditelj Paolo Sorrentino. Ovo ostvarenje prikazuje život glavne junakinje, njen heroizam, strast za slobodom i njene “prave, besmislene i neizrecive ljubavi”. U filmu igraju Dario Aita, Celeste Dalla Porta, Silvia Degrandi, Isabella Ferrari i Gary Oldman, među mnogim drugima.

Debitantski film SL Productions

Saint Laurent Productions iza sebe ima jedno izuzetno filmsko ostvarenje, koje možete pogledati dok iščekujete nove filmove. Debitantski film SLP ,,Strange way of life”, pokupio je sve hvale renomiranih, filmskih kritičara. U glavnim ulogama nalazi se šarmantni duo glumaca, Pedro Pascal i Ethan Hawke. Film je režirao legendarni reditelj, Pedro Almodovar.

Foto: Promo

Najnovije