Harper's Bazaar Srbija

The Idol konačno ima datum premijere

Dugo očekivana serija sa The Weekndom i Lily-Rose Depp stiže uskoro

The Idol je jedan od televizijskih poduhvata o kojima se najviše priča u poslednje dve godine. Zamisao Sema Levinsona, Reze Fahima i The Weeknda, obećava  da će okupiti grupu najomiljenijih gen Z glumaca, a na toj listi su Lily-Rose Depp, Troye Sivan, Rachel Sennot Senot i Jennie iz BLACKPINK.

Posle nekoliko meseci neuspešnih nagađanja, čini se da konačno imamo ideju o tome kada će serija konačno izaći. U razgovoru tokom dodele Global Demand Awards, predsednik i izvršni direktor HBOa Casey Bloys otkrio je da ćemo, nakon očekivane  četvrte sezone serije Succession, konačno dobiti svog Idola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Idol (@theidol)

HBO ima tendenciju da se fokusira na jednu po jednu seriju, trenutno, to je The Last of Us, a zatim Succession koja počinje sa emitovanjem 27. marta. Ona ima deset epizoda i emitovaće se sve do 29. maja. Što znači da bi The Idol, teoretski, trebalo da bude premijerno prikazan u junu.

Možemo reći da smo uzbuđeni, jer poslednji put kada se Sem Levinson povezao sa muzičarem (Drakeom) rezultat je bila Euphoria. A ako je po tome sudeći, očekuje nas još jedan spektakl.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije