Harper's Bazaar Srbija

Zvanično je: Drugi deo Batmana izlazi 2025.

Ponovo ga igra Robert Pattinson.

Sem što je potvrđeno da drugi deo Batmana izlazi na samom kraju 2025. i da ga ponovo igra Robert Pattinson, zna se da će filmovi u režiji Mattaa Reevesa biti deo trilogije. Najvoljeniji DC junak, sada nastaje kao deo DC Elseworlds-a.

– Matt Reeves radi na drugom delu Batmana, koji zasad posmatramo kao krimi sagu o poznatom junaku, a u planu je i TV serija o Pingvinu, potvrdili su James Gunn i Peter Safran iz Warner Brosa na konferenciji za štampu.

Batman II deo u bioskope stiže 3. oktobra 2025, a u njemu će se verovatno pojaviti i Catwoman, koju tumači Zoe Kravitz.

Film koji se dopao i kritici i publici, zaradio je 77 miliona dolara prošle godine, a sada ga možete pogledati na HBO Max platformi.

DC Elseworlds, deo DC Comics kompanije koji obrađuje priče koje se dešavaju izvan DC Universe kanona, radi na nekoliko nadolazećih projekata među kojima su Joker: Folie à Deux, film Todda Phillipsa sa Lady Gagom i Joaquinom Phoenixom u glavnim ulogama (izlazi 4. oktobra 2024), kao i na animiranij seriji Teen Titans Go.

Pattinson, osim što igra najvoljenijeg DC junaka, radi kampanje za brend Dior Men, čiji je ambasador, a pre Batmana u bioskopima bi trebalo da se pojavi još nekoliko njegovih filmova među kojima je i Mickey 17, južnokorejskog reditelja Bonga Joon-hoa, poznatog po ostvarenju Parazit.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia 

Najnovije