Harper's Bazaar Srbija

Decembarska agenda kulture i stila

Zašto ne biste...?

Lagano vas uvodimo u poslednji mesec 2023. godine, donoseći vam preporuke kako da ga ispunite najboljim iskustvima. Pa onda, zašto ne biste…

OPUSTILI

Jedinstveno iskustvo

Hladni zimski dani savršeno su vreme za spa. Potpuni hedonizam očekuje vas u Downtown Wellness centru gde pored premium spa ponude možete uživati i uz dnevnu spa kartu, kojom je obuhvaćeno celodnevno korišćenje bazena sa temperaturom vode 29 stepeni, djakuzi delom, saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, relaks masažama i teretanom. Za potpuni doživljaj, preporučujemo Holistic anti stress body tretman, namenjen jedinstvenom opuštanju uma i tela. Poklonite sebi dan kompletnog zadovoljstva uz savršeno spa iskustvo u Downtown Wellnessu u sklopu kompleksa Novi Dorćol.

SLUŠALI

Fotografija: Luka Trajković

All stars Filharmonija

Najluđi provod uz tradicionalno najpopularnije nastupe orkestra – Novogodisnje koncerte Beogradske filharmonije, ove godine će biti 29. i 30.decembra na Kolarcu. Za kraj godine, pod palicom Danijela Rajskina, u kojoj Beogradska filharmonija slavi svoju stogodišnjicu publiku očekuje luda zabava uz filharmonijske zvezde koje će pokazati svoje talente, virtuoznost ali i nadaleko poznat humor. Za novogodišnje spektakle uvek vlada ogromno interesovanje, a ove godine ulaznice su u prodaji od 1.decembra na blagajni Beogradske filharmonije kao i online.

PROČITALI

Novi naslov

Posle više od pet godina, višestruko nagrađivani pisac Vladimir Tabašević objavio je novu knjigu „Noćne reči“. Radnja romana počinje kada Tabašević i njegov prijatelj Fernando odlaze na „zimsko letovanje“ u Sutomore. Na plaži pronalaze aluminijumsku kutiju u kojoj je zaključan tajanstveni rukopis. Kada Tabašević počne da ga čita, Fernando se razbesni što nisu našli opipljivo blago, nego rukopis još jednog „jahahahača naše jezičke apokalipse“, u koje svrstava i svog prijatelja, pa ga najuri natrag za Beograd. U noćnom vozu Tabašević čita rukopis, koji je napisao niko drugi do – Fernando.

OTKRILI

Kako je zvezda rođena

Barbra Streisand objavila je svoje dugo očekivane memoare pod nazivom „My Name Is Barbra”, zajedno sa audio verzijom u kojoj sama ikona opisuje svoj trnoviti uspon iz Brooklyna do Broadwaya i dalje.

POGLEDALI

Premijera u Ateljeu 212

Tokom decembra na Sceni „Mira Trailović“, očekuje nas premijera komedije Kristofera Djuranga „Vanja, Sonja, Maša i ostali“ prva u ovoj pozorišnoj sezoni u režiji Ksenije Krnajski. Kristofer Djurang, jedan od najpoznatijih savremenih američkih komediografa za „Vanju, Sonju, Mašu i ostale“ nagrađen je Tonijem za najbolju dramu 2013. godine, a komad je ubrzo postao brodvejski hit. U predstavi igraju Goran Jevtić, Milica Mihajlović, Katarina Marković, Đorđe Kadijević, Natalija Stepanović i Isidora Minić.

PONELI

Operske rukavice

Za dašak trenutnog glamura navucite par rukavica baš kao što smo videli na pistama kod Bottega Veneta, Givenchy i Diora.

IZABRALI

YSL Rouge Pur Couture The Bold, 5.310 rsd; Parfimerija Jasmin

Blistavi pečat strasti

Bez obzira na to da li se spremamo za svečanu večeru ili šetamo ulicama okićenim prazničnim svetlima, crveni ruž postaje naš saveznik u stvaranju nezaboravnih trenutaka, jer u decembru on ne predstavlja samo kozmetički proizvod. Njegov intenzivan pigment presijava se poput dragog kamenja, podsećajući nas na radost i ljubav koje delimo tokom praznične sezone.

Priredila: Mina Kitić

Fotografije: Promo, Profimedia

Najnovije