Harper's Bazaar Srbija

Harry’s House: Novi album Harry-ja Stylesa stiže 20. maja.

Pop zvezda napravila je najintimnije pesme do sada.

Odmah nakon nastupa na Coachelli, gde je je najavljen kao jedna od najvećih zvezda, Harry Styles lansira novi album (20. maja), treći, a koji će se zvati “Harry’s House” i imaće 13 pesama. Jedna od najvećih zvezda današnjice, na instagramu je izbacila omot albuma i propratni tizer na youtube-u, pa su fanovi širom sveta, u nedostatku detalja o novim pesmama, krenuli da nagađaju šta im je to Harry “skuvao”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Na naslovnoj slici albuma zatičemo Harryja na sredini sobe koja je okrenuta naopačke (kao u muzeju iluzija), dok se češka po bradi, u zanimljivom autfitu (široke farmerke, vintage kratka bluza, baletanke s mašnom na nogama, a sve to sa potpisom brenda Goddard), dok na tizeru vidimo slike raznih gradova sveta i prirode, kao i isečke sa  Harryjevih turneja, ka kojima se čuju euforični uzvici fanova. Video se završava Stylesovim ulaskom u prazno pozorište, u kojem se umetnik penje na scenu na kojoj se nalazi konstrukcija žute kuće, koja se diže. Sve to izazvalo je mnogo pitanja Harryjevih obožavatelja na društvenim mrežama, a samo neka od njih glase: Zašto Harry pozira u praznom teatru? Da li primećujete scene iz Njujorka? Gde možemo da nabavimo njegovu odeću?

Kako bi još više zaintrigirao fanove, Harry je otvorio novi instagram profil, pod imenom “You Are Home”, i tajanstvenu web stranicu istog naziva, na kojima se zasad nalaze samo slike otvorenih vrata, iza kojih se vidimo slike grožđa, pečuraka, kosmosa, prirode. Najvatreniji obožavatelji već su sklopili kockice i došli do nekih odgovora, pa su shvatili da su slike iza vrata povezane sa različitim knjigama i stvarima koje su utucale na muzičara. Prva vrata kriju naslovnu stranu knjige Ralpha Walda Emersona “Priroda i izabrai eseji”, druga cover romana Harukija Murakamija “The Wind-Up Bird Chronicle”, sledi svačiji dom – planeta Zemlja, a onda deo Cavallinijeve slagalice s pečurkama (Harry je pre izlaska drugog albuma Fine Line govorio o svom iskustvu sa pečurkama, a one su glavni motiv reklamne kampanje za njegovu novu liniju lakova i kozmetike, koju je nedavno lansirao u okviru svog brenda Pleasing).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by You Are Home (@youarehome)

Osim albuma i nastupa, Harry ove godine kreće na “Love On” turneju (koja je nekoliko puta odlagana zvog pandemije virusa korona), a uskoro bi trebalo da se pojavi i u dva filma. Nakon što je debitovao u Nolanovom Dunkirku (2017), pa se na kratko pojavio u Marvelvom Eternals (2021), gde je tumačio Erosa, gledaćemo ga u dva ostvarenja u kojima ima glavne uloge. Prvi je Don’t Worry Darling, gde igra sa Florence Pugh, a koji je režirala njegova devojka Olivia Wilde, a drugi My Policemen, u kojem igra sa svojom prijateljicom Emmom Corrin.

Tekst: Jelena M.

Fotografije: Instagram, Naslovna fotka: @harrystyles

 

Najnovije