Harper's Bazaar Srbija

New Year, New Miley: Sve što znamo o sledećem singlu i novom albumu Miley Cyrus

Nova pesma stiže 13. januara, a ceo album u martu 2023.

Da ulazi u novu eru i sprema nešto neviđeno za fanove bilo je jasno kada je Miley Cyrus izbacila provokativne tizere i slike na svojim društvenim mrežama, sa natpisom: New Year, New Miley. Vrlo brzo najavila je novi singl, Flowers, koji izlazi 13. januara, a onda i novi album – 10. marta ove godine.  

Album neopisivo privlačnog naziva, Endless Summer Vacation, sigurno je posvećen njenom stanju uma i omiljenom godišnjem dobu, a zanimljivo je da izlazi na dan kada je rođen njen bivši suprug, glumac Liam Hemsworth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Da je u pitanju osvetnički album (česta pojava kod pevačica – imale su ga i Taylor Swift i Lana Del Rey) možda nagoveštavaju i stihovi sa singla Flowers: I can buy myself flowers, Write my name in the sand, Talk to myself for hours … Yeah, I can love me better than you can

Najavu singla i albuma prate provokativni tizeri i slike, a glavna je ona na kojoj pevačlica u kupaćem kostimu visi sa sprave za vežbanje, a možda i helikoptera. 

Poslednji album, Plastic Hearts, Miley je objavila 2020, godinu dana nakon razvoda od Liama sa kojim je provela deset godina u burnoj vezi, koju su obeležili i velika ljubav i veliki raskidi. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije