Harper's Bazaar Srbija

Nova Rolling Stones muza: Nakon Angeline Jolie, Sydney Sweeney donosi novi video hit bendu

Dopada nam se rokenrol vajb glumice za novi singl benda 'Angry'.

Postoji li nešto što Sydney Sweeney ne može da uradi? Zvezda Euphorie, koja je takođe poznata i voljena po ulozi u The White Lotus, sada je zvezda muzičkog spota.

Sydney se pojavljuje u spotu za najnoviji singl The Rolling Stonesa ‘Angry’, koji su ove nedelje najavili svoj sledeći album, ‘Hackney Diamonds’. Ovo je prvi set novog materijala benda u poslednjih 18 godina, a sadržaće i pesme sa Lady Gagom i Steviem Wonderom, kao i poslednje snimke pokojnog bubnjara Stonesa, Charlie Wattsa, koji je preminuo 2021.

Na konferenciji za novinare u Hackney Empire-u u istočnom Londonu (u čast naslova albuma), Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood, razgovarali su sa Jimmyjem Fallonom kako bi najavili album. „Ne želim da se hvalim“, rekao je Jagger, „Ali ne bismo objavili ovu ploču da nam se zaista nije dopala.”

„Angry“ je znak onoga što dolazi: vrhunska, napeta pesma sa onim što je Richards nazvao „fanki rifom“, sa video snimkom koji naglašava moć rokenrola. U njemu, Sydney menja svoje uobičajene haljine sa crvenog tepiha za par izrezanih kožnih pantalona i odgovarajući korset, dok se izvija na zadnjem sedištu kabrioleta, svirajući zamišljenu gitaru i pevajući.

Da li je Sydney nova Angeline Jolie koja je pre 26 godina u spotu pesme “Anybody Seen My Baby” hodala Njujorkom u još jednom seksi outfitu, osiguravajući ovom vanvremenskom hitu jedan od najboljih videa ikada napravljenih?

Uzivajte:

Foto: Profimedia, Youtube

Priiredila: T.M.

Najnovije