Harper's Bazaar Srbija

ODSLUŠAJTE: Lana Del Rey je objavila tri nova singla!

Iako je “Chemtrails Over The Country Club” i dalje na plejlistama fanova širom sveta, Lana Del Rey je već izbacila tri nova singla bez ikakve najave i pompe na društvenim mrežama. Nakon što je nedavno primila jake kritike zbog kulturne aproprijacije, čini se da je u njoj proradio inat, te da je odlučila da radi punom parom. 

Album “Norman F*cking Rockwell” nazvan je remek delom, “Chemtrails” je definitivno Lanin najranjiviji album, a sudeći po ove tri pesme, “Blue Banisters” nastavlja sa setnim zvukom i sinematičnom poezijom po kojoj je pevačica poznata. 

Wildflower Wildfire

Pesma govori o komplikovanoj vezi koju pevačica ima sa svojom majkom, zbog koje je završila na lečenju od zavisnosti sa samo 14 godina. Pesmu je producirao Mike Dean, inače poznat po saradnji sa Kanye West-om.

Text Book

Lana nas poziva da izmenimo istoriju i koristi referencu na Black Lives Matter, pokret za zaštitu prava Afro-Amerikanaca u SAD. 

Blue Banisters

Dirljiva balada u country stilu govori o Laninom životu, saradnji sa Nikki Lane na prošlom albumu i ljubavi. 

Ceo album “Blue Banisters” najavljen je za 4. jul, a do tada slušamo ova tri singla. Očekuje se i album country obrada Rock Candy Sweet, a možda nas Lana do tada iznenadi još koji put. 

Najnovije