Harper's Bazaar Srbija

Ključni momenti sa 66. dodele Grammy nagrada

Kao i uvek, bilo je i neke drame.

Dodela Grammy nagrada 2024. održana je u nedelju, 4. februara, u Los Anđelesu uz uobičajenu dozu glamura i spektakularnih nastupa za godišnje muzičke nagrade. Na crvenom tepihu celebrity porodice imale su svoj momenat, a tokom ceremonije neke od naših omiljenih zvezda su osvojile velike nagrade, primile počasti i podelile intimne trenutke sa najmilijima, ali i na sceni.

I kao i uvek, bilo je i neke drame. Evo šta ste bitno propustili sa 66. dodele Grammy nagrada.

Taylor Swift imala je poseban “breaking news” trenutak

Taylor je dobila svoj 13. Grammy, i tokom govora je najavila svoj novi album koji izlazi u aprilu ove godine. “Ovo je moj 13. Grammy, što je moj omiljeni broj – ne znam da li sam vam ikada to rekla. Želim da se zahvalim, vama fanovima, tako što ću vam otkriti tajnu koju sam čuvala poslednje dve godine, a to je da moj najnoviji album izlazi 19. aprila. Zove se The Tortured Poets Department.”

Plus njen nezaobilazan glam u Schiaparelli dizajnu sa operskim rukavicama.

Još jedan osvetnički momenat Miley Cyrus

Nakon što je dobila Grammy za hit “Flowers”, pesmu je izvela na bini, tako što je otpevala prve stihove “Started to cry, but then remembered, I just won my first Grammy!”, opet bacajući senku na svoj bivšeg muža Lijama Hemsvorta.

Blue Ivy prisustvovala je dodeli Grammyja sa roditeljima

I ne samo to, mlada dama, koja je kanalisala energiju princeze u beloj haljini sa metalik odrazom, pravila je društvo na bini svom ocu, dok je primao Dr. Dre Global Impact nagradu.

Céline Dion bila je iznenađenje večeri

Na oduševljenje javnosti (i fanova pevačice), Céline Dion se pojavila na ceremoniji kako bi proglasila pobednika i dodelila nagradu za najbolji album godine, koja je pripala Taylor Swift.

Meryl Streep je takođe imala ulogu voditelja

Holivudska diva se takođe pojavila na Grammy bini – sa svojim zetom, DJ-em Markom Ronsonom – izgledajući fantastično u belom odelu ukrašenom perjem.

Paris Jackson prekrila je svih 80 tetovaža šminkom

Ćerka legendarnog kralja popa, Michael Jacksona, za svoj glamurozan look na crvenom tepihu odlučila je da prekrije sve tetovaže na svom telu- tačnije 80 komada. Maestralan rad makeup artista izveo je ovo bez premca, sem tetovaže koja ide između njenih grudi, čije prekrivanje bi oštrom oku moglo biti primetno.

Razlog? Paris je jednostavno želela nešto drugačije, nešto jedinstveno.

Presladak mama-sin duo na crvenom tepihu

Kelly Clarkson odabrala je najslađi mogući dejt za Grammy Awards, svog sedmogodišnjeg sina, Remingtona. Dok je mama blistala u beloj toaleti golih ramena, Remington je bio pravi šarmer u bordo smokingu od somota.

foto: Profimedia

Najnovije