Prvi pogled na treću sezonu serije “The Bear”

Haotična, ali emotivna komedija-drama

"The Bear"

Haotična, ali emotivna komedija-drama “The Bear” prati Carmy-a i njegove kolege dok pokušavaju da pokrenu novi restoran. Serija istražuje dinamiku među osobljem, odnose i izazove s kojima se susreću u industriji restorana, dok se bave ličnim problemima i snovima. Sledećeg meseca emitovaće se treć sezona ove serije. Takođe je izvešteno da se četvrta sezona priprema, i da je snimljena zajedno sa trećom.

Možemo očekivati da će se glavna glumačka postava Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas i Matty Matheson  vratiti za oba dela. Dok “The bear” otvara svoja vrata javnosti, postavljajući još više pitanja o dinamici moći u kuhinji, deljenju profita, i mogućnosti da li će Carmy i Sydney ikada biti više od prijatelja.

"The Bear"

Postavljaju se i druga pitanja: šta će se desiti kada Carmy napokon izađe iz frižidera? Hoće li nastaviti da tone u svoje opsesije, ili će se izdignuti iznad toga? Hoće li se pomiriti sa Claire, i da li će ona dobiti priliku da bude više od puke ljubavne interesantnosti? A šta je sa Richiem kao menadžerom prednje kuće, Sydney kao kulinarskom zvezdom, i Natalie kao menadžerom projekta? Hoćemo li videti više od Jamie Lee Curtis kao Donna Berzatto? Nadam se da hoćemo – mada nismo sigurni da bi njeni klinci to mogli da podnesu.

9. maja, stigao je prvi trejler – i iako ne daje odgovore, prizor Carmy-a kako radi definitivno je obećavajući. Takođe, otkriven je datum izlaska nove sezone, 27. jun.

Foto: Profimedia

Najnovije