Harper's Bazaar Srbija

Deva Cassel je novi beauty i fashion ambasador brenda Dior

Pogledajte kako izgleda u novoj makeup kampanji za leto 2024.

Dior

Deva Cassel ne prestaje da nas očarava svojim izgledom, bilo da su u pitanju modne ili beauty kampanje. Mlada manekenka i glumica iza sebe ima već bogat portfolio. Njen lik krasio je brojne naslovne strane renomiranih modnih časopisa. Hodala je modnim pistama za brendove Jacquemus, Dolce & Gabanna, Coperni, Courreges, i drugih. Do sada, imali smo prilike da je vidimo u kampanji za Dolce & Gabanna i Sisley. Nakon ovih uspeha, Deva Cassel postala je novi fashion i beauty ambassador francuskog brenda Dior.

Deva Cassel je serijom fotografija predstavila Dior Makeup letnju kampanju za 2024. Kampanja je inspirisana Azurnom obalom, i odiše toplinom i nežnošću. Šminka je osmišljena da odrazi očaravajući utisak sunčane francuske rivijere. Kolekcija obuhvata niz boja spremnih za leto. Bronzani i bakarni tonovi se prepliću sa sunčano žutim i živopisnim narandžastim bojama. Atmosfera fotografija automatski prenosi posmatrače na jug Francuske. Ova letnja linija savršeno dopunjuje Solar liniju proizvoda za negu i zaštitu od sunca Brenda Dior.

Dior

Devine upečatljive osobine ističe vizija šminkera Petera Philipsa, koja uparuje letnji sjaj sa nežnim pastelnim tonovima lavande i mente. Još jedan izgled prikazuje letnji sjaj koji podseća na zagrljaj zlatnog časa, uhvaćenog u upečatljivoj kampanji. Ovaj koralni izgled savršeno parira Devinim autentičnim crtama lica. I sa sigurnošću možemo reći da u ovoj letnjoj viziji savršeno predstavlja brend Dior.

Centralni deo kolekcije čine dve ograničene palate senki Diorshow 5 Couleurs, utelovljujući esenciju leta svojim živopisnim tonovima. Dior Forever tečni puder pruža dugotvornu bazu, dok Forever Natural Bronze Glow obećava preplanuli kontur. Da bi upotpunio izgled, Dior Forever Glow Maximizer hajlajter je spreman u sjajnim nijansama, osiguravajući da svaki ugao uhvati svetlost. Ukoliko ste ljubitelj laganih kremastih formula, ova kolekcija je pravi izbor za vas.

Foto: Promo

Najnovije