Snaga morskih dubina

U svetu gde svi sanjaju o večitoj mladosti, Eridanova inovacija Aqua Farma „IRIS” spremna je da taj san pretvori u stvarnost

eridan

Kozmetički brend „Eridan” sinonim je za luksuznu negu, sa fokusom na najkvalitetnijim sastojcima iz prirode i inovativnim tehnologijama. Filozofija brenda je da se rešenje svakog beauty problema nalazi u botaničkim esencijama. Rezultat takvog pristupa jeste bogata ponuda proizvoda za negu lica, tela i kose, gde su kvalitet i delotvornost u prvom planu. Svi sastojci su biorazgradivi, što „Eridan” deklariše kao ekološki kozmetički brend. Ali, ništa manja pažnja nije posvećena estetskom doživljaju, te je svaki preparat s puno ljubavi i pažnje dizajniran.

Maksimalno usredsređeni na unapređenje svakog segmenta poslovanja, stručnjaci iz „Eridana” nikada ne miruju, niti se zadovoljavaju postignutim, što potvrđuje njihov najnoviji projekat – „Aqua Farma”, na šta su izuzetno ponosni. I to, ne bez razloga, jer je reč, slobodno možemo reći, o podvodnom čudu.

„Aqua Farma” „IRIS” smeštena je jedanaest metara ispod površine mora. Reč je o jedinstvenom sistemu za uzgoj biljaka koji poboljšava fotosintezu, obogaćujući biljke jodom, vitaminima i mineralima. „Eridan” metod garantuje sto posto organski rast.

eridan


U srcu „Aqua Farme” je drevna kineska biljka, poznata po svojoj sposobnosti da spreči gubitak telomera i uspori proces starenja. Sama skala proizvodnje, kombinovana sa dokazanim efektima protiv starenja, mogla bi da donese revoluciju u industriju nege kože.

eridan

„Eridan” proizvodi, naučno dokazano, brinu o zdravlju kože, čineći je baršunasto glatkom, jedrom i elastičnom, usporavajući proces starenja i sve to – na potpuno prirodan način. San o lepoj i mladolikoj koži nadohvat nam je ruke. „Eridan” brine o našoj lepoti.

Foto:  HIISHII photo / Katarina & Uros 


Najnovije