Da li smo spremni za ovo: Lady Gaga, Dua Lipa i Megan Fox vraćaju u modu “baby” šiške

Taman kada smo pomislili da smo završili sa “kritičnim” trendovima iz prošlosti kao što su tanke obrve ili providni sjaj za usne, poznate ličnosti su ponovo uspele da nas (prijatno ili manje prijatno) iznenade. Tako, zahvaljujući zvezdama kao što su Lady Gaga, Dua Lipa i Megan Fox, na beauty scenu se vraćaju takozvane baby šiške koje smo tokom, otprilike, 2010-ih godina svi makar jednom isprobali – opet, manje ili više uspešno. 

Lično, ne samo da sam isprobala sve varijante šiški, da bih na kraju shvatila da mi one francuske zapravo najbolje pristaju uz oblik lica, već sam ih šišala i svojoj najboljoj drugarici – e to je bilo zanimljivo! Uglavnom, ukoliko želite ovakvu promenu – molim vas idite kod frizera!

Elem, mikro šiške smo najpre primetili na pevačici Dua Lipi koja ih je ukombinovala sa bakarnom bojom kose, a celokupan look osmišljen je za potrebe nove Versace kampanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Zatim, tu je i glumica Phoebe Dynevor koja se odlučila za punk verziju ovog beauty look-a – “baby” šiške i kratak bob u hladnoplavoj nijansi izgledaju odlično!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Megan Fox je takođe među prvima demonstrirala kako se nose mikro šiške, i to na ovogodišnjem Met Gala balu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Lady Gaga nam svojom frizurom donosi Audrey Hepburn vajb – kratke šiške u kombinaciji sa podignutom kosom čine da i sami poželimo ovakav look!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Najsmeliju varijantu mikro šiški definitivno donosi Bella Hadid! Kako vam se dopada njena frizura?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ukoliko još uvek razmišljate o tome da li je ovo look koji biste mogli da iznesete, razmišljajte ovako: “baby” šiške “otvaraju” lice, naglašavaju jagodice i instant podižu samopouzdanje. Ukoliko je to sve što vam je potrebno ove sezone – samo napred!

A mi? Pa, nikad se ne zna… Možda do kraja dana zaista zakažemo posetu frizeru nakon što smo sačuvali sve ove sjajne primere novog hair trenda.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije