Colorescience: Snaga minerala

Kao vodeći inovatori u mineralnoj zaštiti od sunca, Colorescience donosi idealna rešenja za negu kože.

colorscience

Zdrava i lepa koža lica imperativ je svima nama, naročito tokom leta, kada smo izloženi sunčevim zracima. Kozmetički brend Colorescience kao sinonim za inovacije u oblasti nege kreirao je delotvorne proizvode na temelju svoje filozofije o mineralnoj zaštiti i nezi kože, koja prevazilazi postojeće standarde.


Nauka nije slučajno deo Colorescience imena, već je srž celokupnog pristupa brenda nezi, s akcentom na zdravlje kože, zaštićene od sunčevih zraka, zagađenja, slobodnih radikala. Mineralna zaštita od sunca donosi transformaciona rešenja za negu kože kroz multifunkcionalne proizvode koji pružaju trenutno samopouzdanje i dugoročne vidljive rezultate.

Kao vrsni stručnjaci u oblasti zaštite od sunca, Colorescience je uveren da između zaštite od sunca i vaše kože ne treba da postoji barijera, zato su postigli formulu koja se stapa sa vašim telom.

Kao vodeći inovatori u potpuno mineralnoj zaštiti od sunca, Colorescience donosi transformaciona rešenja za negu kože kroz nosive multifunkcionalne proizvode koji pružaju trenutno samopouzdanje i dugoročne vidljive rezultate. Najsavremenija tehnologija i klinički testirane formule obezbeđuju efikasnost i sigurnost ljudima svih uzrasta, tipova kože i problema.

Mi smo za vas izdvojili tri proizvoda za svakodnevnu, bazičnu negu: laganu mineralnu krema za sunčanje sa obojenom pokrivenošću, koja odmah ujednačava ton kože za besprekoran izgled, kremu za predeo oko očiju koja pokriva nedostatke, smanjuje tamne kolutove, otok, za osvežen i odmoran izgled i mineralni puder za zaštitu od sunca kojeg Skin Cancer Foundation preporučuje za aktivnu upotrebu.

Zavolite sebe i slobodno koračajte svakoga dana zajedno sa vašim novim omiljenim mineralnim zaštitnim faktorima koji ne ostavljaju bele, neželjene tragove na koži.

Colorescience

Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Flex SPF 50

Lagana mineralna krema

6.440,00 RSD

Colorescience

Total Eye® 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35

Mineralna krema za predeo oko očiju

9.360,00 RSD

Colorescience

Sunforgettable® Total
Protection™ Brush-On Shield SPF 50

Četkica sa mineralnim puderom

8.190,00 RSD

Foto: Promo

Najnovije