Elementi u svemiru i u koži lica

Poslednjih dana jedna od glavnih tema u svetskim medijima, pored aktuelnih dešavanja u oblasti ekonomije, politike i društva, je – Mesec. Još pre nekoliko godina, naučnici su otkrili prisustvo vode na površini jedinog Zemljinog prirodnog satelita, a krajem ovog leta otkrivneo je i prisustvo mnogih važnih minerala. Ovim se još jednom potvrdilo koliko su elementi u svemiru isti i međusobno povezani. Upravo minerali i dobra hidratacija, odnosno vlažnost, imaju vrlo važnu ulogu za održavanje života generalno, pa tako i zdravog tena, pogotovo kože lica koja je najsklonija spoljašnjim uticajima.

FOREO je svetski lider u oblasti medicinske tehnologije za negu kože. Pored uređaja koji se ističu po naprednoj tehnologiji i inovacijama, FOREO nudi veliku ponudu maski za lice među kojima se nalaze SUPERCHARGED ultra hidrirajuće maske, UFO maske, kao i hidrirajuće maske za oči IRIS. Napravljene od vrhunskih sastojaka Foreo maske za lice pružaju savršenu vlažnost, elastičnost, sjaj ili mat izgled lica, a upotrebljavaju se uz sve FOREO uređaje kako bi njihova učinkovitost bila na maksimumu. Ove maske za čišćenje i negu kože koje epidermu lica omogućavaju da zadrži idealan balans vitamina, minerala i hidratacije sigurno će postati deo rutine koju ćete rado praktikovati. 

Još jedna zanimljiva podudarnost bi bila i to da je i pre ovih poslednjih saznanja o Mesecu, on bio inspiracija za najpopularniji uređaj brenda Foreo – LUNA™, silikonski uređaj za čišćenje lica, koji je doneo revoluciju u svetu lepote i dermatologije. Doduše, sam naziv, uređaj je dobio zbog materijala kojim je napravljen i đon cipela koje je nosio Nil Armstrong prilikom prvog sletanja na Mesec.

LUNA uređaj je dizajniran za dubinsko, nežno i sveobuhvatno čišćenje lica, istovremeno očuvajući elastičnost kože. Izrađen je od nežnih silikonskih dodirnih površina koje pružaju nežan osećaj na koži i pogodan je za sve tipove kože, uključujući i najosetljiviju. Zajedno sa odgovarajućom maskom i svojih osam nivoa intenziteta pulsacija, LUNA priprema kožu za hidrataciju, sprečava nepravilnosti i vraća joj prirodan sjaj. Ovaj uređaj nije samo za žene, na tržištu je dostupan i LUNA men koji je kreiran da dubinski očisti gušću, mušku kožu i bradu. Ovaj uređaj stvoren je kako bi pripremio lice i vrat pre brijanja i samim tim olakšao čitav proces.

FOREO je svojim predanim radom i inovacijama približio važnost brige o koži i dokazao da to nije luksuz, već neophodan deo svakodnevne rutine svake osobe.

Od sada ćete vaše omiljene FOREO proizvode, među kojima su su LUNA, LUNA men i UFO masažeri za lice,  kao i električne četkice, moći da kupite na rate u okviru Gigatron prodavnica.

FOREO uređaji su zvanično dostupni u 10 vodećih prodavnica širom Srbije, kao i online.  

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije