FOREO: Neizostavni deo života devojaka koje prate modu u Beogradu

Nedelja mode glavna je tema Beograda, a ulice grada vrve od devojaka koje prate najnovije trendove. One znaju šta je in, šta je out, i nikada neće propustiti priliku da pokažu svoj stil.

Ali, moda je više od samog odevanja – to je način života. Devojke koje se bave modom ne samo da prate trendove, već koriste i najbolje proizvode za negu kože kako bi njihov izgled bio savršen. Jedan od brendova koji se posebno ističe u ovoj oblasti je FOREO.

FOREO proizvodi su savršeni za devojke koje žele da njihova koža bude zdrava, blistava i glatka. Njihovi uređaji za čišćenje lica su nezamenljiv deo svakodnevne rutine nege kože, a kako su FOREO proizvodi popularni širom sveta, tako ih i devojke u Beogradu obožavaju.

Pored toga, FOREO je jedan od najboljih prijatelja modelima koji pripremu za modnu pistu vide kao nešto mnogo više od samo šetnje u trendi odevnoj kombinaciji. Upravo iz tog razloga, mnogi modeli odlučili su da koriste FOREO proizvode kako bi pripremili svoju kožu za modnu pistu i održali sjaj lica tokom celog događaja.

Posebno popularan među modelima je FOREO uređaj UFO 2 sa Hyper-Infusion tehnologijom  koji koristi prirodne reakcije kože na toplotu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic pulsacije kako bi se iz svakog tretmana lica izvikla maksimalni efekat. Postupnim zagrevanjem termoterapijom UFO 2 oslobađa aktivne sastojke maski u kožu, povećavajući njihov efekat za kraće vreme. S druge strane, hladnoća na jednostavan način smanjuje vidljivost pora i natečenost. UFO 2 pruža luksuzni spa tretman lica na dohvat ruke, pomaže sintezu kolagena, ujednačava ton kože, konturira predeo oko očiju, omekšava fine bore i umanjuje tamne krugove.

Kada se radi o modi, devojke koje prate trendove uvek traže nove načine da svoj izgled učine zanimljivijim. Kombinovanje odeće i aksesoara može učiniti da outfit izgleda nestvarno, ali je takođe važno da se vodi računa o nezi kože kako bi se postigao savršen izgled.

Zato, kada sledeći put krenete u potragu za novim komadima odeće, ne zaboravite na važnost nege kože. FOREO proizvodi će vam pomoći da vaša koža bude blistava, a vaš stil još zanimljiviji.

Ne čekajte da vam drugi kažu šta je u trendu – postanite trendsetter uz FOREO.

 

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije