Harper's Bazaar Srbija

Halle Berry otkrila tajnu svoje mladolike kože

Poznata glumica nam otkriva izuzetno jednostavnu DIY masku za lice koju je predložila njena kozmetičarka.

Svima nam je jasno da rutina nege kože ne mora biti skupa da bi bila efikasna, ali nikada ne prestaje da nas iznenađuje koliko poznatih ličnosti poseže za „uradi sam“ maskama za lice kako bi tretirale svoju kožu.

Jedna od njih je Halle Berry, koja je nedavno svoj omiljeni recept podelila putem Instagrama. Ovaj recept, koji ona naziva svojom „tajnom nege kože“, otkrila joj je njena kozmetičarka Olga Lorencin.

“Ovo je vrlo posebna #SelfCareSunday, znate li zašto? Jer ću konačno otkriti svoju krajnju tajnu nege kože”, napisala je Berry u naslovu videa koji je postavila na Instagram. „Njeno ime je @Olgalorencinskincare, a danas ćemo vam pokazati kako možete negovati kožu kod kuće.“ Iako se kune u svoje kozmetičke proizvode, glumica ne prestaje da voli DIY maske za lice.

“Kupite jogurt. Uverite se da je pun masti, jer želite da bude što vlažniji za vašu kožu”, objašnjava Lorencin u videu. “I pomešajte ga sa malo meda – ovo je osnova za svaku vašu masku. Tada možete da dodate malo banane zbog kalijuma. Takođe volim da dodam hlorofil.”

Berry je podelila recept, kao i veganske alternative. Nakon dobrog mešanja sastojaka, predlaže nanošenje maske na čisto lice i vrat. Posle 15-20 minuta možete ga iseperete masku čistom vodom. „Za još bolje rezultate opustite se kupanjem ili tuširanjem vrućom vodom 5-10 minuta pre ispiranja“.

harpersbazaar.gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry) onAug 23, 2020 at 2:14pm PDT

Najnovije