Najzgodniji muškarac na svetu lansira kozmetičku liniju

Idris Elba ulazi u bjuti vode.

Iako se ne može reći da mu fali novih uloga (do kraja godine u bioskopima ćemo ga gledati u još tri ostvarenja, minimum), Idris Elba je odlučio da prodrma stvari i zapliva beauty vodama.  

Glumac je, zajedno sa suprugom Sabrinom Elbom, pokrenuo S’Able Labs brend (opisan je kao “wellbeing brand for all beings”) i lansirao uniseks kozmetičku liniju S’Able.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S’ABLE Labs (@sable.labs)

Srce same linije su tri proizvoda: Qasil sredstvo za čišćenje lica, Black Seed toner i hranljiva kremu od baobaba.

Cela kolekcija  je upakovana u classy pakovanja, od eco-friendly materijala, a nastala je od biljaka koje su uzgajane na malim farmama.

– Odrastala sam posmatrajući svoju majku koja meša različite losione i maske, koristeći različite tehnike i sastojke za svoju kožu, a koji se prenose sa generacije na generaciju, napisala je Sabrina u zvaničnom saopštenju povodom lansiranja linije i dodala da je želela da inkorporira to znanje koje se u njenoj familiji prenosilo generacijama u svoje proizvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S’ABLE Labs (@sable.labs)

Cela linija za negu kože sadrži preparate čiji je cenovni rang od 30 do 56 američkih dolara, a ako želite da ih posedujete ili vidite kako izgledaju, posetite sajt brenda.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije