Pink sos: Serum koji će vaša koža voleti iz više razloga

I u neodoljivoj je roze nijansi!

Pink sos

Ovaj inovativni „pink sos“, iliti serum u neodoljivoj nijansi roze vaša koža će voleti iz više razloga. On pre svega umiruje i pruža podršku kožnoj barijeri i deluje pre svega na iritiranu kožu lica. Pomaže kod obnove barijere kože u roku od dva sata i pruža momentalni bust hidratacije do čak 86%. Osećaj nelagode i crvenila nestaju. Formula je bogata raznim vitaminima, lipidima, fitotehnologijom a serum je pogodan za sve tipove kože, čak i najosetljivije.

Sastojci koji prave razliku

Serum sadrži lipide koji su pretežno ceramidi. Za početnike, ceramidi čine osnovu zdrave, dobro nahranjene kože i prirodno se nalaze u koži. Međutim, sa starenjem i uticajem spoljnih agresora, njihova proizvodnja usporava, uzrokujući suvoću, svrab i upalu. Tada ih trebamo unositi spolja korišćenjem proizvoda za negu kože na bazi ceramida.

Sledeći bitan sastojak je vitamin B12. Dok su vam možda poznate prednosti vitamina A i E u nezi kože, B12 često dobija manje pažnje. Međutim, razna istraživanja su pokazala da njegova topička primena može sačuvati kožu od suvoće i upale.

Pink sos
The Ordinary Soothing & Barrier Suport serum, cena na upit

Osim toga, Soothing & Barrier Support Serum sadrži i galnu kiselinu – biljni antioksidans koji štiti od zagađenja i UV zračenja. Takođe, dajmo zasluge brendovom naučno potkrepljenom pristupu kombinovanjem ovih sastojaka sa niacinamidom i centela asiaticom koji smiruju i umiruju kožu.

Možda se pitate kako se razlikuje od drugih proizvoda za izgradnju barijere. Ovaj proizvod je posebno namenjen onima sa masnim i kombinovanim tipovima kože koji mogu sebi priuštiti nanošenje više proizvoda sa bogatom teksturom i koncentrisanim sastojcima. To je emulzija koja je lakša od hidratantne kreme, ali teža od seruma.

Foto: Pexels, Promo

Najnovije