Poklanjamo vam luksuzan tretman za kožu: FOREO UFO™ mini 2!

Vreme je da svojoj koži poklonite luksuzan tretman na kome će vam biti dugoročno zahvalna.

Do sada smo korišćenje maski za lice ostavljali za večernje termine ili vikend, generalno kada imamo vremena da se više posvetimo nezi. Međutim, neretko nam je zapravo baš ujutru preko potrebno instant osveženje koje će našu kožu učiniti instant blistavijom, a ujedno super nahranjenom.

FOREO je za nas pronašao idelano rešenje.

Hidratantna maska Make My Day bazira se na osnovi sačinjenoj od hijarulonske kiseline i crvenih algi. Spoj ovih sastojka upravo je ono što vam je potrebno za početak dana, jer će vaša koža zahvaljujući dubinskom prodiranju maske dobiti instant hidiratantnost zaslužnu za zdrav izgled i sjaj kompletnog lica.

Tretman u trajanju od svega 90 sekundi obnavlja prirodnu barijeru kože, sprečavajući gubitak vlage, te štiteći od slobodnih radikala i zagađenja.

Make My Day maska kompatibilna je sa kompletnim rasponom UFO™ uređaja, a dolazi u kompletu od sedam pojedinačnih maski.

Koristeći se kombinacijom četiri različite tehnologije UFO™ mini 2 donosi vam profesionalne rezultate, jer zahvaljujući pet puta bržem zagrevanju i relaksirajućom T-Sonic™ masažom priprema kožu I poboljšava apsorbciju aktivnih sastojaka za dugotrajne rezulate.

Uz pomoć LED svetala koji revitaliziraju kožu lica, umanjuju znakove starenja i poboljšavaju teksturu kože, čineći je glatkom i mekom.

FOREO UFO™ mini 2 više je od nege lica, ovaj uređaj je poput spa tretmana koji je vašoj koži neophodan ne bi li blistala. Spa tretmana koji sebi možete priuštiti svakodnevno, iz udobnosti vašeg doma, a staje u dlan!

Isprobajte FOREO UFO™ mini 2 u kombinaciji sa Make My Day maskama i podignite brigu o svom licu na luksuzan nivo, koji daje zadivljujuće rezultate.

Način na koji ovo zadovoljstvo svojoj koži možete priuštiti vrlo je jednostavan:

Zapratite Instagram stranicu našeg magazina @harpersbazaarserbia i stranicu @foreo_official na aktuelnom GIVEAWAY-u odgovorite: Zašto bi baš vi trebalo da osvojite komplet FOREO UFO™ mini 2 i Make My Day maske?

Pobednik je osoba čiji odgovor bude imao najviše lajkova na komentaru.

Proglašenje srećnog dobitnika biće 27. Jula 2022. godine.

Pravila nagradnog konkursa pročitajte na   OVOM LINKU.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije