Fillerina: Prvi neinvazivni filer tretman za lice bez upotrebe injekcija

Revolucionarni tretman koji se razlikuje od bilo kog kozmetičkog proizvoda.

Fillerina 12 HA je prvi dermokozmetički tretman osmišljen tako da sami, u udobnosti svog doma, možete efikasno podmladiti kožu bez upotrebe injekcija. Tretman se koristi jednostavno, brzo i lako, svakodnevno tokom četrnaest dana, ujutru i uveče, prilagođavajući se individualnim potrebama kože. Zahvaljujući delovanju dvanaest molekula hijaluronske kiseline, tretman ciljano deluje na područja koja želite da osvežite i date im volumen, poput bora, jagodica, usana… Nanošenje proizvoda se vrši pomoću specijalnog aplikatora, koji omogućava precizno doziranje proizvoda na ciljana područja.

Koncept “Fillerina”

Fillerina je nastala iz potrebe da se u dubinske slojeve kože apsorbuju velike količine molekula hijaluronske kiseline, ali bez upotrebe igle i samim tim neinvazivno. Hijaluronska kiselina ima brojne efekte – sprečava dehidrataciju, ulazi u sastav nervnog, vezivnog i epitelnog tkiva, glavna je komponenta ECM-a kože i promoviše njegovu obnovu zajedno sa drugim makromolekulima, promoviše celularnu proliferaciju i regeneraciju. Kako bi se postigli efekti, švajcarska kompanija LABO je sprovela opsežna istraživanja koja su dovela do diverzifikacije molekularnih težina hijaluronske kiseline i patentiranja transdermalne tehnologije pomoću koje se apsorbuju aktivni sastojci.

Sastav Fillerine

U sastav Fillerine ulazi 12 molekula hijaluronske kiseline, različite molekulske mase, od 400 do 2M Da i molekula krospolimera. Molekuli manje molekulske mase penetriraju u potpunosti u najdublje slojeve dermisa kože, dok molekuli veće molekulske mase svoj efekat ostvaruju u gornjim slojevima kože, omogućavajući efekat filera i delovanje HA na nivou svih slojeva kože. Fillerina HA se dobijaju biotehnološkim procesima bakterijske fermentacije (Bacilus subtilis i Streptococcus zooepidermicus), što omogućava aplikaciju proizvoda i kod osetljive kože, pored anti-age efekta i dubinske hidratacije.

Uz to, u sastav proizvoda ulaze i tri tipa kolagena različite molekulske mase (koži pruža gustinu i otpornost), kao i dva tipa elastina različite molekulske mase (protein koji koži pruža funkciju elastičnosti).

Ekskluzivnost Fillerine

Fillerina predstavlja revolucionarni tretman koji se razlikuje od bilo kog kozmetičkog proizvoda. Svojom originalnom švajcarskom patentiranom tehnologijom bez konkurencije u svetu i proizvodnjom u Italiji, prilagođen je potrebama shodno stanju kože lica. Jedinstven protokol aplikacije i samostalna primena u kućnim uslovima pomoću specijalnog aplikatora u intervalu od 14 dana čine poseban ritual prilikom primene i vreme koje posvećujete sebi, odnosno #backtoselfcare.

Promo

Najnovije