Trik profesionalaca: Najbrži način da vam lice zablista kao na reklami!

UFO mini pretvara rutinu maskiranja od 20 minuta u poslasticu od 90 sekundi!

Iako su mnogi od nas rođeni u vremenu bez interneta, danas itekako uživaju u svim benefitima tehnoloških inovacija, zahvaljujući kojima više ne gubimo vreme čekajući u redovima u pošti kako bismo platili račun, ili u banci, da izvršimo neku novčanu transakciju. Značajno nam je smanjeno vreme boravka u kuhinji, na poslu više ništa ne radimo ručno, pa zašto sve to ne bismo zahtevali i kad je ulepšavanje u pitanju? Zahvaljujući spoju koreanske filozofije nege sa najboljom švedskom tehnologijom, danas imamo uređaje koji nam omogućavaju prave SPA tretmane za lice i to kod kuće, svakog dana. Umesto da se maskiramo 20 minuta, sve to možemo da uradimo za samo devedeset sekundi!

Mada nam je ponekad najlakše da skinemo šminku micelarnom vodom, umijemo se gelom za čišćenje lica, stavimo tonik i kremu i završimo sa negom, svesni smo da to jednostavno nije dovoljno ako želimo da imamo blistavo i sveže lice. Pored uobičajene beauty rutine, ponekad su neophodni dodatni tretmani ulepšavanja u vidu maski za lice sa serumima, hijaluronskom kiselinom, retinolom, vitaminom C, niacinamidom – super sastojcima za super lepotu.

Švedska kompanija Foreo izazvala je revoluciju na polju nege i lepote, a posebno njen uređaj za maskiranje, UFO, koji sada može da se kupi i u manjoj verziji. UFO mini se od klasičnog UFO aparata razlikuje samo po tome što nije opremljen funkcijom hlađenja, ali je zao u svemu skoro identičan. Njegova prednost je u tome što je bežičan i mali, i što možete da ga nosite svuda sa sobom, tako da više nemate izgovor da se ne negujete na najbolji mogući način!

UFO mini pretvara rutinu maskiranja od 20 minuta u poslasticu od 90 sekundi

Tanak, jednostavan i dizajniran da vam pomogne da se pametnije maskirate, UFO mini nudi kompletan tretman lica bez obzira da li ste kod kuće ili u pokretuUFO mini osnovnog nivoa može da se pohvali većinom UFO funkcija, bez režima krioterapije, zbog čega UFO mini ne podržava sve UFO aktivirane maske. UFO mini je kompatibilan samo sa odabranim maskama, ima T-sonic pulsacije, odlikuje ga termoterapija i RGB LED svetla. Jedno punjenje UFO mini uređaja može da traje 40 upotreba, a, dokazano, posle sedam dana korišćenja značajno smanjuje pojavu bora i odmah vlaži kožu, pružajući joj dugotrajnu hidrataciju.

Maske koje aktiviraju UFO snagu zasnivaju se na formulama koncentrovanih maski koje su prilagođene da odgovaraju specifičnim potrebama kože. Poseduju vrhunske prirodne sastojke za obnavljanje kože i održavanje svežeg, blistavog sjaja lica. Formule su bogate vitaminima i hranljivim materijama, pa nakon korišćenja maske ten odmah izgleda zdravije. UFO mini je pogodan za sve tipove kože, a napravljen je od ultramekih mikrovlakana koja sprečavaju iritacije i isušivanja kože. Maske se uparuju sa jedinstvenim individualnim rutinama tretmana koje kontroliše UFO aplikacija, a sve je dermatološki testirano.

Šta čini UFO Mini tako posebnim?

Glavna prednost UFO mini uređaja je ušteda vremena – umesto da vaša rutina maskiranja traje 20 minuta, ona postaje poslastica od tačno devedeset sekundi! Druga prednost u odnosu na sve ostale uređaje ili ručno nanošenje proizvoda za negu je bolja apsorpcija, UFO mini trenutno unosi serum u najdublje slojeve kože i daje vrhunske rezultate. Koža je podmlađena, zadržava vlagu, a pore su manje. I to nije sve. Dok se negujete, sve vreme se osećate kao da ste na umirujućoj masaži lica. Sastojci iz proizvoda za negu su maksimalno iskorišćeni, ravnomerno raspoređeni po svim delovima lica, posebno u odnosu na konvencionalne maske koje stvaraju vazdušne džepove koji smanjuju njene benefite.

Još jedna od velikih prednosti UFO mini uređaja u odnosu na konvencionalno maskiranje je to što je u pitanju kompletan tretman maskom koji Hiper-Infusion Technologijom kombinuje grejanje i T-Sonic pulsacije. Režim termoterapije priprema kožu i poboljšava apsorpciju sastojaka maski aktiviranih UFO-om. T-Sonic pulsacije stimulišu mikrocirkulaciju krvi i bolju apsorpciju proizvoda, olakšavajući obnavljanje kože. LED svetlosna terapija ima 3 različita LED svetla – crvena, zelena i plava pružaju ciljane tretmane lica za podmlađivanje kože.

Prednosti maski i aplikacije

Maske aktivirane uređajem UFO mini su razvijene i nabavljene iz Koreje, centra modernog sveta lepote. Napravljene su od ultramekih mikrovlakana i natopljene vrhunskim formulama za negu kože. Važno je da znate da nisu sve maske pogodne za UFO veću verziju kompatibilne i sa UFO mini uređajem. Širok spektar maski koje možete izabrati su, recimo, početni set Daily Duo, zatim napredna kolekcija od 5 tipova maski, razvijenih za specifične potrebe kože, a zasnovana na prirodnim sastojcima Farm To Face kolekcije.

Posebno razvijene rutine 

Foreo aplikacija ima jedinstven tretman za maske aktivirane UFO-om, koji odgovara svakoj formuli maske. Korisnici takođe mogu da kreiraju sopstvene, personalizovane rutine tretmana maskom za napajanje biranjem tehnoloških preferencija.

Sve FOREO uređaje, među kojima je UFO Mini, možete da pronađete u svim Lilly drogerijama, kao i u Lilly online prodavnici.  

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije