Harper's Bazaar Srbija

Dostupno u parfimerijama: Novi serum protiv starenja kože sa sastojcima koji rade drugačije!

Predstavljamo prvi serum koji objedinjuje hijaluronsku kiselinu, vitamin C, niacinamid i ferulinsku kiselinu.

U Lancôme-u verujemo u osnaživanje žena uz pomoć najnaprednijih inovacija za sve tipove kože. Pre trideset godina proizveli smo Rénergie liniju proizvoda, koja je odmah postala svakodnevni saveznik za žene širom sveta. Korisnice veruju u sposobnost Rénergie linije da pruži najviši tehnološki nivo kvaliteta, kao i najefektivnije rezultate.

Sada sa ponosom predstavljamo novi Rénergie H.C.F. Triple Serum: prvi serum koji ujedinjuje komplementarne sastojke koji su se sve dosad smatrali nekompatibilnim, priča Françoise Lehmann, globalna predsednica brenda Lancôme International.

Novo doba visokoefikasne borbe protiv starenja kože

Trideset godina nakon lansiranja Rénergie linije (1992)  Lancôme predstavlja novo doba visokoefikasnih proizvoda za negu kože koji znatno doprinose volumenu kože, borbi protiv bora i tamnih fleka uz novi proizvod Rénergie H.C.F. Triple Serum. Revolucionarna formula koja u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim efektima na znakove starenja kože, a dosad su se smatrali nekompatibilnim: hijaluronska kiselina, vitamin C + niacinamid i ferulinska kiselina.

Žene su izjavile da primećuju napredak u celokupnom izgledu kože nakon samo nedelju dana, a nakon dve, četiri i osam nedelja upotrebe navode da primećuju poboljšane rezultate. Rénergie H.C.F. Triple Serum toliko je efikasan, uz istovremeno pružanje vrhunske nege, da 9 od 10 žena* u SAD-u, Francuskoj i Kini izjavljuje da bi ga pre upotrebljavale nego svoj trenutni serum ili bi ga dodale svojoj rutini nege kože.

Nova znanja i novi pristup starenju kože

Kompleksna mreža strukture naše kože menja se u skladu sa našim godinama i životnim navikama. Istovremeno sa starenjem, epiderm se stanjuje, a spoj dermisa i epiderma postaje spljošteniji. U dermisu dolazi do brojnih velikih promena koje su posledica smanjene proizvodnje kolagena i elastičnih vlakana, njihovih promena i nove organizacije. 

Nova generacija dermokozmetičih aktivnih sastojaka, poznatih po komplementarnim efektima na koži

Hijaluronska kiselina

Na bazi fermentacije, dobija se pomoću biotehnologije i zelene hemije. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbuje količinu vode do 1000 puta veću od sopstvene težine i tako pomaže da se zagladi koža i da joj se vrati punoća pomoću hidratacije. Nova generacija ovog sastojka poboljšano prodire u kožu i zadržava se u njoj (zadržava se u koži 13 puta duže od standardne hijaluronske kiseline). Njena svojstva protiv bora dokazana su in vivo.

Vitamin C + Niacinamid

Derivat vitamina C i niacinamid (vitamin B3) doprinose kontroli tena kože i efikasna su protiv tamnih mrlja. Niacinamid pomaže pri umirenju kože i sprečavanju pigmentacije. Derivat vitamina C pomaže pri ujednačavanju tena kože.

Ferulinska kiselina

Čist u udelu od 99 odsto, ovaj sastojak na biljnoj bazi dobija se iz pšeničnih klica ili mekinja pomoću zelene hemije. Kao snažan antioksidans, ferulinska kiselina neutralizuje štetu uzrokovanu slobodnim radikalima kako bi zaštitila kožu od starenja u budućnosti. Ojačavajući barijeru kože, ovaj sastojak poboljšava kvalitet kože.

Svaki od ovih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka nalazi se u zasebnom dozeru kako bi se sprečio uticaj vazduha, svetlosti i nečistoće i kako bi se očuvala optimalna efikasnost pre nego što se sastojci pomešaju pri nanošenju pomoću trostrukog aplikatora. Ova tri dermatološki aktivna sastojka se kombinuju sa glukopeptidima iz ekstrakta lanenih semenki, ključnih i prepoznatljivih sastojaka proizvoda iz asortimana Rénergie. Velike koncentracije aktivnog ekstrakta lanenih semenki dobijene su hladnim ceđenjem. Takav ekstrakt lana bogat je peptidima i oligosaharidima: udeo od 33 odsto** peptida jača barijeru kože i pomaže u hidriranju kože, udeo od 45 odsto** oligosaharida (uključujući glukozu) poboljšava strukturu. Ove dve aktivne frakcije ciljano deluju na znakove starenja kože i ključne su za njenu obnovu.

3 teksture za 1 trostruku dozu

1. Kremasta tekstura koja sadrži hijaluronsku kiselinu nove generacije i glukopeptide dobijene iz lanenih semenki. Osmišljena za trenutno vidljiv efekat i delovanje protiv starenja kože, ova formula razvijena je i stabilizovana pomoću posebne kombinacije površinski aktivnih supstanci i polimera.

2. Lagana emulzija koja sadrži derivat vitamina C i niacinamid, formulisana sa niskom pH vrednošću za optimalnu efikasnost

3. Bezvodni gel prozirne teksture za stabilizaciju i zaštitu ferulinske kiseline od uništavanja i za očuvanje optimalne koncentracije i delotvornosti tokom primene.

* 9 od 10 žena prešlo bi na upotrebu proizvoda Rénergie H.C.F. Triple Serum: žene širom sveta ovo stajalište temelje na kombinaciji delotvornosti seruma i prijatnog osećaja koji ostavlja na koži.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

Najnovije