Harper's Bazaar Srbija

Vaš beauty plan za karantin

Imamo 6 ideja!

Kada se pregledaju svi filmovi, knjige ponovo pročitaju, a podovi se detaljno obrišu, dođe vreme da se posvetite sebi. Posebno za one koji ostaju u karantinu, sastavili smo spisak beauty tretmana koje inače verovatno uvek odložite za kasnije.

Napravite masku za ruke

Antibakterijski sapuni suše nežnu kožu ruku, pa je sada vreme da započnete borbu protiv oštećene kože. Nanesite hranjivu kremu ili masku za ruke na dehidrirana područja i stavite posebne rukavice kako bi koža ruku što bolje apsorbovala proizvode. Ovo je najbolje uraditi pred spavanje.

Operite sunđere i četkice

Možemo tvrditi da u običnim danima nemate dovoljno vremena za to. Sada je pametno izvršiti potpunu dezinfekciju proizvoda za šminkanje.

Pripremite domaći antiseptik

Jednostavno je: uzmite alkohol i gel aloja vere. Pomešajte u razmeri 2:1 i ostavite da odstoji dva dana. Antiseptik je spreman!

Fitnes sa Jane Fondom

Ako žena od 82 godine može da radi fitnes kod kuće, možete i vi. Pogledajte video treninge popularne glumice i inspirišite se.

Izvršite reviziju u kozmetičkoj torbi

Verovatno postoje proizvodi koja već duže vreme ne koristite. Vreme je da ih pregledate i podelite u tri kategorije: oni sa isteklim rokom treba da odu u korpu za otpatke, zaboravljeni stari proizvodi koje volite – zaslužuju drugi život, nepotrebni – mogu biti odličan poklon za mamu, sestru ili drugaricu.

Isprobajte neobičnu šminku

Vreme je da osvežite svoje znanje i veštine i pokušate da ponovite makeup looko-ve za koje niste imali vremena ranije!

 harpersbazaar.com.ua

Najnovije