Harper's Bazaar Srbija

3 jesenja mirisa koja donose toplu egzotiku Orijenta

Bogata i senzualna kombinacija nota ono je što ovu vrstu parfema jasno izdvaja od ostalih koji se mogu naći na tržištu.

Ukoliko želite da se istaknete i posedujete miris koji je autentičniji od većine, onda bi trebalo da zakoračite među note sandalovine, pačulija, začinskog bilja, te delikatnih cvetnih i drvenastih nota.

Ova kombinacija mirisa ističe se sofisticiranošću i intenzitetom, te je najpogodnija za nanošećenje tokom jesenjih i zimskih meseci. Orijentalni parfemi za razliku od standardnih ističu se i svojom moći dugotrajnog efekta, zbog čega ih posebno favorizujemo.

U svojoj parfemskoj kolekciji definitivno bi trebalo da posedujete makar jedan miris ove vrste, pogotovo ako ste ljubitelj luksuznih nota, a mi vam u nastavku predstavljamo tri mirisa koja se svojom magičnom formulacijom posebno ističu.

Jade, Signature Sillage D’Orient

Kineska poslovica kaže: „Zlato je vredno. Žad je neprocenjiv”. Kinezi su dugo verovali da će oni koji traže besprekoran žad biti magično blagosloveni mudrošću i dugim životom. Signatura JADE odaje istu magiju savršeno čistog žada. Citrusne sveže note bergamota, limuna i mandarine predstavljaju snažnu slatkoću, a zatim ustupaju mesto toplini ambera, vanile i mošusa. Poput žada, ova savršena ravnoteža slatkog i duhovnog obećava dobrotu i čistotu. Otkrijte besmrtni duh Istoka: Signatura JADE.

The Spirit of Dubai Abraj

Snažan i moćan poput čelika i betona koji grade kultni horizont Dubaija. Dubai Abraj je simfonija snage, inovativnosti i modernosti. Smela kombinacija energičnog bergamota i lavande koju kompenzuju misteriozna crvena ruža, geranijum, pačuli, sandala i drvenaste note.

Signature Sillage d`Orient Power of The Scent Rose

Miris koji ulepšava i caricu i boginju. Snažan i žestok, a lep i delikatan. Stari Grci su ukrašavali hramove ružama u znak počasti Afroditi, boginji ljubavi. Kleopatra VII se raskošno okitila ovim cvetom tokom posete svog ljubavnika da bi ga zavela za čitavu večnost. Signature Rose je evokativan ples između želje i kontrole, nežnosti i snage. Svilenkaste, nežne note vanile lebde iznad intenzivnog bogatstva arapske ruže. U Signaturi Rose pronađite miris podjednako primamljiv koliko i umirujući.

Najbolje od orjentalnih parfema u Srbiji možete pronaći u Belodore parfimerijama, više o njihovoj ponudi pogledajte OVDE.

Takođe, ako ste u potrazi za nešto specifičnijim mirisima, a niste ljubitelj orijentalnih nota, Belodore vam nudi i širok izbor niche kolekcija.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije