5 parfema koji evociraju plažu

Pripremite se da otkrijete vrhunske mirise koji vas mogu odvesti na plažu, gde god da se nalazite.

Nekada su samo određene mirisne note mogle dočarati osećaj prstiju u pesku. Pomislite na kokosove daikiri koktele, sočno voće, Coppertone kremu za sunčanje. Parfimeri su sada usvojili sofisticiraniji pristup ka hvatanju suštine plaže. Nova generacija parfema inspirisanih plažom nadmašuje tradicionalne tropske note, nudeći kompleksnije i sofisticiranije mirisne kompozicije koje nas trenutno prenose na sunčane obale. Ove godine, letnji parfemi ne samo da oživljavaju miris kokosa, morskog povetarca i citrusa, već donose i dubinu i dimenziju koja ih čini idealnim za nošenje tokom cele godine. Pripremite se da otkrijete vrhunske mirise koji vas mogu odvesti na plažu, gde god da se nalazite.

Mancera Holiday

Jedan od izvanrednih primera ove nove generacije mirisa je Mancera Holiday. Ovaj parfem kombinuje note morskih algi, kokosa i vanile, stvarajući bogat i opuštajući miris koji nas odmah prenosi na zlatne plaže. Njegova složenost i dubina čine ga savršenim za nošenje tokom čitave godine, bilo da ste na odmoru ili sanjate o njemu.

MA27380-1-MANCERA_Holidays_120ml_EDP_1_3_jpg

mancera

Holiday

10.200,00 RSD

Aqua di Parma Fico di Amalfi

Aqua di Parma Fico di Amalfi je oda italijanskoj obali i njenim smokvinim gajevima. Sa svežim notama smokve, citrusa i cedra, ovaj parfem donosi osećaj mediteranske brize i sunčanih dana provedenih uz more. Njegov svetao i vedar miris je savršen za svakodnevnu upotrebu, pružajući osećaj leta tokom cele godine.

parfema

Aqua di parma

Fico di Amalfi

9.000,00 RSD

Kilian Sunkissed Goddess

Još jedan dragulj među ovim mirisima je Kilian Sunkissed Goddess. Ovaj parfem donosi luksuz i toplinu sa svojim notama bergamota, jasmina i sandalovine. Sunkissed Goddess vas obavija mirisom sunčane kože i zlatnog peska, evocirajući osećaj boginje na letnjem odmoru. Njegov raskošan i sofisticiran miris je idealan za večernje izlaske ili posebne prilike, dodajući dašak glamura svakom trenutku.

parfema

kilian

Sunkissed Goddess EdP

31.000,00 RSD

Giardino Benessere Salaria

Giardino Benessere Salaria je još jedan izuzetan miris koji dočarava lepotu i mir Mediterana. Sa notama morske soli, citrusa i aromatičnih biljaka, ovaj parfem donosi osvežavajući i revitalizujući osećaj. Salaria vas vodi na putovanje kroz obalne pejzaže, pružajući osećaj mira i harmonije sa prirodom.

parfema

Giardino Benessere

Salaria

Uniseks parfemska voda.

12.292,00 RSD

Diptyque Philosykos EdT

Diptyque Philosykos EDT je klasičan miris koji slavi smokvu u svim njenim aspektima. Sa notama lista smokve, drveta i mlečne smokve, ovaj parfem donosi osećaj hlada pod smokvinim drvetom na toplom letnjem danu. Njegova bogata i osvežavajuća kompozicija čini ga idealnim za svakodnevnu upotrebu, evocirajući mir i opuštanje Mediterana.

philosykos_100ml_face

Diptyque

Philosykos EdT

17.340,00 RSD

Ovih 5 parfema, zajedno sa mnogim drugima, pokazuju kako mirisi mogu preneti osećaj letnje slobode i opuštanja. Bez obzira na to gde se nalazite, nekoliko kapljica ovih mirisa može vas odvesti na peščanu plažu, uz šum talasa i toplotu sunca na koži. Nikada nije bilo bolje vreme da mirišete kao plaža i uživate u tim trenucima mira i uživanja, bilo kada i bilo gde.

Foto: Promo, Unsplash

Najnovije