Prvi parfem Pharrella Williamsa za Louis Vuitton je sunce u bočici

Kako miriše sunce?

sunce

Prvi i jedini miris Louis Vuitton-a za ovu godinu morao je biti poseban. Stoga su kreativni direktor muške linije Pharrell Williams i majstor parfimer Jacques Cavallier Belletrud udružili snage kako bi stvorili LVERS, potpuno novi miris koji crpi inspiraciju iz letnjeg sunca.

LVERS ima za cilj da uhvati miris sunčeve svetlosti kada obasjava kožu osobe – visoki i maštovit zahtev, ali ne previše nerealan za Williamsa, koji je prethodno lansirao svoj miris, Girls, 2014. godine. U saopštenju za medije, muzičar i dizajner govorio je o metaforičkom načinu na koji je svetlost uticala na njegov život. Sa LVERS-om, rekao je, želi da odgovori na pitanje: “Šta ćete uraditi kada sunce sija na vama?”

sunce

LVERS sadrži centralne zelene i pikantne note: galbanum, smolu iz biljke Ferula, koja se obično ne koristi u popularnim parfemima danas, sjaji u ovom parfemu. Cedrovo drvo i sandalovo drvo dodaju zemljani osećaj, dok đumbir i bergamot donose svežinu mirisu – kao kad udahnete čist vazduh šume u zoru.

Williamsov kreativni pogled proširuje se izvan same arome. Zlatna boja mirisa sija kroz staklenu bočicu dizajniranu da oponaša svetlost koja se reflektuje na površini. Osim toga, dizajner ostavlja svoj pečat na kutiji parfema koristeći zelenu Damoflage šaru: spoj klasičnog Damier obrasca Louis Vuitton-a i Williamsove potpisne kamuflaže, koju je premijerno prikazao na svojoj prvoj LV modnoj reviji u junu 2023.

LVERS je energičan i elegantan, namenjen svim polovima i uzrastima. Williams i Cavallier Belletrud uspeli su da flaširaju optimistične i ljubavne osobine sunca – a Williamsov karakterističan, vizionarski pristup svemu što stvara (od njegove muzike do njegove muške odeće s Louis Vuitton-om) obećava da će LVERS biti sjajno osveženje leta.

Foto: Promo

Najnovije